Rotila Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 O super iesire la gheatza sambata si duminica, daca ar fii fost si cazarea mai ieftina era si mai misto (prietenii stiu dc ) Per total a iesit super ,drifturi ca la balamuc ,cazaturi pe masura fara urmari tragice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 hmmm... arata foarte fun ce se intampla acolo.. si f reusite si multe din poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cappuccino Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 al 3-lea rand ultima poza ... Era sa zic .. WTF .. Uzzi de la B.U.G. Mafia e endorist ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 al 3-lea rand ultima poza ... Era sa zic .. WTF .. Uzzi de la B.U.G. Mafia e endorist ?! LOL ....uZZi AkA PacaSaC ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ok, da fetele..unde sunt fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ok, da fetele..unde sunt fetele In poze ...daca te uiti atent le vezi ........exc 520, husa 550fe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 E Dumbravita mah, la 5 km de Codlea, nu Dumbravicioara Mai baga si cu mine A fost super super tare, mai ales la damburile alea unde era sa va paradesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pal-elod Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) super poze asta imi place cel mai mult : Editat Ianuarie 15, 2009 de pal-elod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 super poze asta imi place cel mai mult : Am avut super fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate