Robert Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Am facut rost de doua telescoape pe fata. SHOWA, parca. Am un jug (cred ca asa se numeste) de la o moto custom, din SUA si vreau sa-i pun telescoapele astea. Dar mai intai vreau sa le lungesc. Stiu ca nu este indicat, dar mie imi plac chopper-ele cu furca lunga. Cum pot sa le lungesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 La o furca normala,nu este indicat sa treci de 1.20 m.Incerarca sa treci la o furca druid sau la ceva cu arcurile sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 Din cite stiu jawa se simte bine la ceva ture asa ca ai grija ca odata ce-ai dus roata mai in fatza se schimba toata calimera (ciclistica, raza de virare,viteza...) Parerea mea. Tre' sa lungesti furca in asa fel incit odata montata sa nu-ti ridice motoru de fatza ca pe urma adio stabilitate. Nu stiu cum arata telescoapele astea dar potzi sa faci niste piese pe care sa le prinzi in capul tuburilor, DAR, ai grija sa le bagi in alte doua tuburi care sa aiba lungimea distantzei dintre juguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 am vandut jawa. Telescoapele le voi monta pe un cadru custom, adus tot din SUA. In capat au filet. am aflat ca pot infileta niste prelungiri, pe care le pot suda de tuburile initiale. Eu as vrea sa le lungesc mult mai mult si nu stiu ce greutate pot suporta. Sa nu cumva sa se indoaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 (editat) Nu-ti recomand sa umbli cu sudura pe ele. Sar putea sa se caleasca sau mai rau sa-ti apara fisuri in jurul zonei de sudura si dupa prima gaura sau soc mai puternic in loc de o frumusetze de mocicleta sa calaresti o gaura. Daca totusi vrei sa le lungesti tare majoreaza distantza dintre juguri (vezi poze cu dneprele resitenilor), faci niste juguri babane (din aluminiu de pistoane - raba, autobuz,...), schimbi chiar si unghiul daca asta nu-ti place,... Hai ca ma opresc aici ca am inceput sa aberez. Apropo, ce motor pui pe cadru? Functie de greutatea motorului te potzi juca si cu lungimea telescoapelor. Iarna scurta tuturor! Editat Decembrie 10, 2003 de MauS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 Jugul meu este mare si foarte usor. este din duraluminiu (sau ceva de genul asta). Nu am de gand sa le sudez eu ci un unul specializat in asa ceva. Lucreaza la ELECTROPUTERE (fabrica de locomotive). Nici cu autogenul nu merge? Acum ceva vreme, mi-a lungit niste planetare la un utilaj agricol. Nu cred sa fie probleme. As vrea sa-i pun un motor de Moto Guzzi, de 750 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 mai am o piesa si nu stiu la ce se foloseste. Este cea din imagine. Rotunda si cu multe gauri pentru suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 scuze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Decembrie 11, 2003 Share Postat Decembrie 11, 2003 (editat) "Sar putea sa se caleasca sau mai rau sa-ti apara fisuri in jurul zonei de sudura si dupa prima gaura sau soc mai puternic in loc de o frumusetze de mocicleta sa calaresti o gaura. " Rog moderatorul sa nu modifice formulari LEGITIME, termeni CONSACRATI, pentru apararea sensibilitatilor pudibonde ale cine stie cui. A.N.U.S. este American National Unimotorcyclists Society. Ce-o fi aia GAURA, nu stiu, poate imi explica onor moderatorul... Editat Decembrie 14, 2003 de MauS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 11, 2003 Share Postat Decembrie 11, 2003 deci cele doua piese rotunde ,cu cinci gauri mai mari sunt pt rotile cu frina disc adica mai bine zis sunt distantoarele dintre roata si discuri jugurile sunt mai late asa caci si axul este mai lung ,deci le folosesti doar daca ai roata cu frina disc pe fata un disc sau doua te salut daca mai ai nelamuriri intreaba roby barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 12, 2003 Autor Share Postat Decembrie 12, 2003 la asta chiar ca nu m-am gandit! multumesc pentru informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 12, 2003 Share Postat Decembrie 12, 2003 ce cadru ai zis ca ai din usa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 12, 2003 Autor Share Postat Decembrie 12, 2003 Am un cadru custom. Dintr-ala rigid, fara suspensie pe spate. Dar se pare ca nu poate fi inmatriculat, doar la Bucuresti, dupa omologare. Nu am nici un fel de acte la el. Cred ca renunt la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 este cadru pt motor harley? cit ai vrea pe el sar putea sa stiu pe cineva care lar cumpara daca ai poza cadrului trimiteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate