Vizitator rock46hunt Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Va salut! Ptr cei din regiunea-Dobrogea-si nu numai este bine de stiut ca in judetul Tulcea se afla ptr moment 2 MOTOSERVICE-URI,la care puteti apela in cazul in care apare o problema si tot aici puteti afla diverse informatii. 1-WILDMOTORS-STR MAHMUDIEI NR-46-TEL 0745369970-LAURENTIU-MUNICIPIU TULCEA 2-SERVICE MOTO-LA ROCK-la aprox 5km distanta de Tulcea pe DN22-E87,drumul care duce spre Galati, in localitatea MINERI la nr 294.TEL-0742300541-MARIUS Oricand sinteti bineveniti, macar la o cafea!Cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 mai bine la o cafea decat cu probleme la motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 sau puteti apela la prietenul si finul meu Catalin (Copilu') , care urmeaza sa isi deschida oficial, desi momentan lucreaza asa...pentru cererile avute . nu stiu locatia (TULCEA), dar pot sa va dau un nr. de telefon . 0767820783 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no name Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 da..Il cunosc si eu pe Catalin..e un baiat super ok si cred ca va face treba foarte buna. pe mine m-a ajutat deja si am fost foarte multumit Mult succes Catalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Nu vreau sa fac reclama nimanui,ca ii cunosc pe aman3.Cel mai bine sa vorbeasca faptele de la sine. eu oricum imi repar/stric singur motorul cu ajutor din partea altor colegi carora le multumesc (Shory,Andrei,Manu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Cat ma costa un schimb de ulei ? (am filtru si uleiul) nu am garnitura daca o fi nevoie pt o aprilia pegaso 650 ..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
co_alexandru Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Va salut!Ptr cei din regiunea-Dobrogea-si nu numai este bine de stiut ca in judetul Tulcea se afla ptr moment 2 MOTOSERVICE-URI,la care puteti apela in cazul in care apare o problema si tot aici puteti afla diverse informatii. 1-WILDMOTORS-STR MAHMUDIEI NR-46-TEL 0745369970-LAURENTIU-MUNICIPIU TULCEA 2-SERVICE MOTO-LA ROCK-la aprox 5km distanta de Tulcea pe DN22-E87,drumul care duce spre Galati, in localitatea MINERI la nr 294.TEL-0742300541-MARIUS Oricand sinteti bineveniti, macar la o cafea!Cu bine! Sti cumva daca acest Marius din Mineri aduce si motoare din afara?si cere bani avans pentru transport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Sti cumva daca acest Marius din Mineri aduce si motoare din afara?si cere bani avans pentru transport? salut! da aduce si ia si avans la comanda! salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 salut!da aduce si ia si avans la comanda! salutari! Bai ce om,nu ai sa mai vezi asa ceva. Pe Marius asta din Mineri il cunosti personal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
co_alexandru Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 salut!da aduce si ia si avans la comanda! salutari! pentru transport sau cum?si cam la ce preturi aduce?merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pentru transport sau cum?si cam la ce preturi aduce?merci! vezi ca are un nr de tel,incearca sa-l folosesti!cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Va salut!Ptr cei din regiunea-Dobrogea-si nu numai este bine de stiut ca in judetul Tulcea se afla ptr moment 2 MOTOSERVICE-URI,la care puteti apela in cazul in care apare o problema si tot aici puteti afla diverse informatii. 1-WILDMOTORS-STR MAHMUDIEI NR-46-TEL 0745369970-LAURENTIU-MUNICIPIU TULCEA 2-SERVICE MOTO-LA ROCK-la aprox 5km distanta de Tulcea pe DN22-E87,drumul care duce spre Galati, in localitatea MINERI la nr 294.TEL-0742300541-MARIUS Oricand sinteti bineveniti, macar la o cafea!Cu bine! Anunt! Din data de 01-mai-2009 SERVICE MOTO-LA ROCK s-a transformat in Moto Cafe-La Rock si are un circuit inchis,isi rezerva dreptul de a selecta clientii Tulceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate