simson Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Slutari Caut piesa din imagine. Sunt mai multe maruntisuri de care am nevoie pentru a finaliza restaurarea unui Ij Planeta2 din 1962. Va rog va scotociti podul si daca dati de una in stare buna, tare bine mi-ar prinde. Important e sa nu fie rupta sau indoita. Multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Cred ca am eu una,trebuie sa o caut...schimb cu una de Simson doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 Cred ca am eu una,trebuie sa o caut...schimb cu una de Simson doar. Te rog sa o cauti pe aia de Ij ca am si eu de Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 salutari la toata lumea, sunt nou pe aici si as vrea si eu sa fac rost de un cric ca la harley (laba) cel pe care sta motocicleta intr-o parte pt un ij jupiter (modelul cu 2 cilindri) si daca se poate si un pret. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Te rog sa o cauti pe aia de Ij ca am si eu de Simson. Salve.Daca mai ai vreo tabla de simson si te mai intereseaza schimb cu una de ij da un semnal.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 salutari la toata lumea, sunt nou pe aici si as vrea si eu sa fac rost de un cric ca la harley (laba) cel pe care sta motocicleta intr-o parte pt un ij jupiter (modelul cu 2 cilindri) si daca se poate si un pret. mersi multdaca ai o aripa de jupiter 3 de spate si o cutie laterala stanga de ij 56 [cea cu 3 dungi] iti dau cricul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 de dat la scimb nu am nimic dar deocamdata m-ar interesa un pret daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate