robychopper Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Cei de la http://www.redbarronchoppers.com/ de multi ani lucreza in perfectionarea chopperelor si produselor dedicate lumii chopperistilor.... Pentru cei ce aveti acces la strunguri de mari dimensinuni,aici aveti o idee pt fabricarea aripilor pt choppere Procesul este destul de simplu din momentul ce aveti facuta matrita de lemn pe care se formeaza tabla pt aripa..... Pentru multi dintre cei care se dedica in fabricarea sau construirea chopperelor ,asta este o idee foarte interesanta pt a va scuti de multe modificari la o aripa...La aceste aripi fabricate este nevoie doar de decupare si taiere pe gustul vostru sau al clientului.... Si pt cei ce var interesa produsele lor au multe produse care le au in licitatie pe ebay ...urmariti linkul acesta..si de multe ori veti gasii multe produse ce nu urca la un pret foarte mare in licitatie http://stores.ebay.com/Whamtrade-Distribut...storeviewQQtZkm sper sa va placa topicul..... va salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 bravo domle'! B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2005 bravo domle'! B PROCEDEUL este foarte practic si bun,cei ce au acces la un strung intro fabrica....lear pica foarte bine sa faca sistemul asta de fabricare a aripilor....si deja dupa cum stii si tu avem aveti deja in tara ateliere sau garaje a unor baieti care sau pus pe treaba cu modificarile si construirea chopperelor...... Eu cred ca cei ce stiu ce inseamna modificarea unuei aripi....vor lua in considerare si vor pune in practica sistemul acesta....adevarul este caci chiar merita pt unii VA UREZ SPOR LA TREABA salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 foarte misto procedeul, si usor de realizat. cred ca ar merge facut si pe o masina realizata artizanal, nu neaparat pe un strung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 19, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2005 foarte misto procedeul, si usor de realizat. cred ca ar merge facut si pe o masina realizata artizanal, nu neaparat pe un strung nu prea cred ca merge ca trebe sa aibe mai multe viteze de lucrare si sa aiba furta si sa fie bine centrat--------cel mai bine merge pe un srung salut boierule si bine ai revenit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 BASTY ce zici de sistemul asta,poate gasesti un strung din ala ce e bagat la casat,ar scoate ceva bani investitia asa in timp L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate