alexs307 Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 (editat) as dori sa stiu care sunt jocurile la supape,pentru zzr 400 din 1996,informatie din manualul de service.poate are cineva un manual de service,ar fi ideal.multumesc anticipat. Editat Noiembrie 18, 2005 de alexs307 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2005 am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 am gasit... Pai spune si la altii daca ai gasit, parca m-ar interesa si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 cica e asa: 0.16-0.18 pe admisie 0.23-0.25 pe evacuare problema e ca am pus pastile si mai mici si tot la jocuri sub 0.10 am ajuns pt admisie...evacuarea e ok...e posibil sa bata daca supapele au joc prea mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 care este... as dori sa stiu unde pot gasi pastilute de alea mici pentru reglat jocurile la supape...am pus pastile mai mici,si tot mici sunt jocurile si nu se inchid supapele astfel...pufaie intruna prin carburatoare invers si ma scoate din sarite...as incerca sa le mai alezez pe astea,care-s deja mici,dar cum sa fac asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate