adrianciuc Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 buna,am primit o jawa de 175cm c,din 1960 cu talon ,inscrisa pe proprietaru de atunci ,mort acum (nevastai traieste)numere vecchi are pe ia .motocicleta acum ie galbena pe talon ii rosie. Ce tre sa fac casa o inmatriculez? please help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 buna,am primit o jawa de 175cm c,din 1960 cu talon ,inscrisa pe proprietaru de atunci ,mort acum (nevastai traieste)numere vecchi are pe ia .motocicleta acum ie galbena pe talon ii rosie.Ce tre sa fac casa o inmatriculez? please help inainte sa o inmatriculezi trebuie aranjata estetic si tehnic, altfel nu are rost... Apoi vezi pe la un birou notarial ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 buna,am primit o jawa de 175cm c,din 1960 cu talon ,inscrisa pe proprietaru de atunci ,mort acum (nevastai traieste)numere vecchi are pe ia .motocicleta acum ie galbena pe talon ii rosie.Ce tre sa fac casa o inmatriculez? please help In primul rand trebuie s avb cu sotia decedatului s vezi daca s-a facut succesiunea dupa fostul proprietar-adica imparteala avaerii mai pe romaneste.daca s-a afacut acesta succesiune motoreta are un proprietar in persona sotiei, fiului, fiicei sau a altor rubedenii-cu ala trebuie sa faci actele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 In primul rand trebuie s avb cu sotia decedatului s vezi daca s-a facut succesiunea dupa fostul proprietar-adica imparteala avaerii mai pe romaneste.daca s-a afacut acesta succesiune motoreta are un proprietar in persona sotiei, fiului, fiicei sau a altor rubedenii-cu ala trebuie sa faci actele. Completare: Daca s-a facut succesiunea sa vezi daca motoreta a fost trecuta in succesiune (de cel mai multe ori se uita , din pacate). De obicei astfel de cazuri sunt cauze pierdute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianciuc Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 stie cineva in judetul alba vreun meserias de jawa? asta cu succesiunea o cazut caera vanduta cand a murit,cumparatoru nu o trecuto de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 stie cineva in judetul alba vreun meserias de jawa? asta cu succesiunea o cazut caera vanduta cand a murit,cumparatoru nu o trecuto de el atunci iti doresc succes in cautarea de acte de jawa si o inmatriculezi acsa daca intelegi ce zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 atunci iti doresc succes in cautarea de acte de jawa si o inmatriculezi acsa daca intelegi ce zic! am eu piese de jawa si am mai lucrat la asa ceva .ma gasesti in aiud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianciuc Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 si eu sunt din aiud de pe e.varga la blocuri p1 am eu piese de jawa si am mai lucrat la asa ceva .ma gasesti in aiud da mi nr tau sa vb,am 2 jawa.din 2 iasa una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate