Mark81 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Sallutare, acum ca am doua motoare si mai e si iarna, de plictiseala m-am apucat sa surubaresc la 450. Dupa rulmentii de la jug, service complet la furci, a venit si vremea bucsei(de jos) de la PDS. Intrebarea este : mai pun ceva vaselina peste bucsa, sub semeringuri sau il las asa uscat cum a venit? Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 este precizat prin manual pe undeva clar ca nu se unge cu nimic bucsa respectiva, pt ca e din teflon.daca vrei ceva manuale de service , da mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 singurul tratament..curatat dupa fiecare tura cu wd-40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Apropo,azi am verificat pe spate pus pe stand ,joc lateral nu am la furca dar am cand ridic in sus o bataie mica...ce`i de facut ? ktm 400 exc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2009 Daca te referi la furca, inseamna ca sunt rulmentii de la jug. Pe spate nu cred ca poti verifica jocurile decat dand piesele jos (sunt prea multe laolalta). Un tip util : e urat sa lucrezi pe temperaturi negative, dar avantajul este ca toti rulmentii care in mod normal trebuie presati, ies aproape cu mana:) singurul tratament..curatat dupa fiecare tura cu wd-40. Pai aici sunt nelamurit, ca intr-adevar cartea zice sa nu dai cu nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Un tip util : e urat sa lucrezi pe temperaturi negative, dar avantajul este ca toti rulmentii care in mod normal trebuie presati, ies aproape cu mana:) De vreo 2 zile numai cu 11 grade ne laudam pe la Bistrita...deci incepe primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2009 Mda, si aici la fel.. Se pare ca m-am grabit cu bagatul bucsei..pana una alta nuiese aia veche . Care.r ati mai scos, cum ati facut? Am incalzit si bascula si tot nimic Maine o bag in congelator. Daca nici asta nu face treaba, am ramas fara idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) @marc..daca nu iese de bunavoie, intotdeauna exista un ciocan mai mare pe bucsa nu se da cu nimic @spionutz......oricum e bine sa dai jos pentru gresare jugul, insa poate nu e suficient de strans.ATENTIE!!! dupa strangere, jugul trebuie sa se miste f usor stanga dreapta.daca merge greu, mai desfaci piulita.daca dupa strangere corecta ramane jocul de care ziceai, atunci sunt rulmentii. Editat Ianuarie 23, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 @mark, mergi la vecini, pretini... cere o presa hidraulica si o scoti. vezi ca maine avem program deshis , ceva traseu nou si interesant, sper sa-l putem face. merem fara cuie!!! @stef pe unde gasim wd mai mult si la pret bun? ai idee? adica sa iau un bax ceva, ca folosim mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 Lasati offtopicurile, spuneti-mi cum scot bucsa aia PS> sper ca reusesc maine ca vad ca ma incearca o raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 @stef pe unde gasim wd mai mult si la pret bun? ai idee? adica sa iau un bax ceva, ca folosim mult. eu sun distribuitor meteor - importatorul WD. Pot sa iau cu discount bunicel dar trebuie sa cumparam cu baxul - 24/36 buc. Exista si varianta vrac, la bidoane de 5l Ia fa un necesar pe sezonul 2009 pentru gasca din Pitesti. Stef, valabil si pentru valcea - pot sa va trimit cu baxu si vi le impartiti voi. Preturi pe PM. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 Daca samsariti aici pe topicul meu se intelege ca trebuie platit un tribut....2-3 doze imi ajung un sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 presa hidraulica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 vrea cineva sa imparta un bidon?2l sau 2,5 as lua si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 Gata, a functionat, a cedat dupa o sedinta de 4 ore de stat la racoare impreuna cu carnati sarbesti si snitzele de porc PS. Soso, nu stiu cat de buna este ideea sa-l iei la bidon..ai cum sa-l bagi intr-o doza "spray"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 eu sun distribuitor meteor - importatorul WD. Pot sa iau cu discount bunicel dar trebuie sa cumparam cu baxul - 24/36 buc.Exista si varianta vrac, la bidoane de 5l Ia fa un necesar pe sezonul 2009 pentru gasca din Pitesti. Stef, valabil si pentru valcea - pot sa va trimit cu baxu si vi le impartiti voi. Preturi pe PM. Ionut eu iau la pret de intrare direct de la firma noastra ptr folos personal..asa ca spun pas..intreb daca restul sunt interesati si dau de veste pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 cel amai bine merge in bidon de gradinarit, cu maneta si pulverizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 cel amai bine merge in bidon de gradinarit, cu maneta si pulverizator. asa e. la bidonul de 5l primesti un pulverizator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 asa e.la bidonul de 5l primesti un pulverizator si cat costa bidonul de 5litri ? scuze pt offtopic .. dar cred ca a devenit on topic deacum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 si cat costa bidonul de 5litri ? scuze pt offtopic .. dar cred ca a devenit on topic deacum 170 RON in Bucuresti. Curier pe banii vostri. Scuze pentru off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Lamuriti-ma si pe mine ce faceti cu atata WD? Aveti atelier de desfacut suruburi ruginite? Eu folosesc la desfacut suruburi gripate, ruginite, la protejat contacte electrice contra oxidarii si cam atat. In cazul asta imi ajunge un spray. Pentru lubrifiere solida folosesc vaselina sau un ulei mai consistent si aderent Editat Ianuarie 26, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 adevarul e ca mie imi ajunge un tub mare pe sezon si servisez complet 2 motoare..probabil ca se cumpara in gasca cate 5 litri ca altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 eu dau cu WD peste tot dupa fiecare spalare + la mestereala. mai dau si pe interiorul aripilor cand e zi cu noroiala. Au demonstrat expertii germani - nu se mai lipeste asa de tare noroiul nu-mi dau seama cat folosesc - am sprayuri incepute peste tot - in garaj, in geanta de enduro, in masina, in casa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ai grija ionutz la frane sa nu dai ca nu e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 la frana .. (pe discuri) puteti incerca vasilina ! se uzeaza mai rar placutele (sper sa nu fi suparat pe nimeni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate