ilfovstile Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 cine ma poate ajuta cu obtinerea unor piese pt un puch 125 t orice piesa pt el ma intereseaza sau daca stii pe cineva cu unul intreg in orice stare se afla va rog sa-mi dati detali multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Pune-ti datele de contact, daca vrei sa te contacteze lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Stiu unul fara acte, e complet si.., scump! Te pot pune in contact cu omul daca te intereseaza , insa iti pot spune , sigur, ca nu il da sub 400e, pt ca cu atat la cumparat.Succes la reconditionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 multumesc pt ajutor dar a intervenit o greseala se pare ca nu am stiut exact ce motocicleta este nu este un puch ci un nsu 125 zdb asa ca apelez la cunostintele voastre pt obtinerea unor piese cine cunoaste va rog sa ma informati ,si inca ceva ma interezeaza un diferential pt bmw r 35 nr de tel 0720 556645 emil multumesc va astept cu sugesti multumesc pt informati la toti dar se pare ca ma cam luat valul si de fapt nu este un puch ci un nsu 125 zdb astept in continuare sugesti pt obtinerea unor piese exp rotile ,farul ,tobe esapament ,seaua ,ghidon orice si mar interesa deasemenea un diferential de bmw r 35 multumesc nr de tel 0720556645 emil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate