Shobolanu' Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Super shi motorul shi tatuajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) superba lucrare, tranzilvania72! are personalitate, adica, desi nu te cunosc, cred ca te reprezinta..., asa cum spuneai, saua mai groasa, riserele, sunt elemente distinctive acum ptr. motoreta ta. felicitari! eu nu cunosc multa lume aici sa aiba atata pasiune, sa lucreze dupa 8 seara la constructia unui motor, basca dupa o operatie care stiu ca-i destul de nasoala. a la votre! Editat Februarie 9, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 vezi ca faci cancer de piele si poate te doare capu' ca tipa ala cand te dai pe motor:)) Sa zicem ca imi asum riscul... superba lucrare, tranzilvania72!are personalitate, adica, desi nu te cunosc, cred ca te reprezinta..., asa cum spuneai, saua mai groasa, riserele, sunt elemente distinctive acum ptr. motoreta ta. felicitari! eu nu cunosc multa lume aici sa aiba atata pasiune, sa lucreze dupa 8 seara la constructia unui motor, basca dupa o operatie care stiu ca-i destul de nasoala. a la votre! Merci! Si ca sa vezi! Si eu sunt din 29 aprilie numai ca '72. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Sa zicem ca imi asum riscul... Merci! Si ca sa vezi! Si eu sunt din 29 aprilie numai ca '72. * sa traiesti! ...taurasule *cheers* Editat Februarie 12, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate