colibita Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Din anul 1994 organizez ture de enduro in zona Bistritei. In curand apare site-ul nou al nostru. Pentru a avea un pic de divertisment pe vremea asta rece... va dau drumul la pozele pana in 2003. Va astept la anul la ture si la cursuri de enduro. Luci Mototravel Romania - Transilvanian Tours Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Din anul 1994 organizez ture de enduro in zona Bistritei. In curand apare site-ul nou al nostru. Pentru a avea un pic de divertisment pe vremea asta rece... va dau drumul la pozele pana in 2003. Va astept la anul la ture si la cursuri de enduro. Luci Mototravel Romania - Transilvanian Tours Frumos La anul poate strang o gasca sa te calcam pentru un w/e prelungit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 Frumos La anul poate strang o gasca sa te calcam pentru un w/e prelungit va astept si va tin la curent cu "evenimentele" cele bune luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Din anul 1994 organizez ture de enduro in zona Bistritei. In curand apare site-ul nou al nostru. Pentru a avea un pic de divertisment pe vremea asta rece... va dau drumul la pozele pana in 2003. Va astept la anul la ture si la cursuri de enduro. Luci Mototravel Romania - Transilvanian Tours Anii trecuti aveai un site www.colibita....., mai apoi a disparut....si nu am mai stiut nimic de voi. IMI PARE BINE CA ATI REVENIT ! noroc si klienți mulți ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Anii trecuti aveai un site www.colibita....., mai apoi a disparut....si nu am mai stiut nimic de voi. IMI PARE BINE CA ATI REVENIT ! noroc si klienți mulți ! am revenit in romania... de aceea... a disparut... .de cele bune luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 esti tare omule!!! la vara daca aveti trasee o idee mai late si pentru noi (patrucicletzi) venim cu draga inima!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Foarte frumoase pozele! Felicitari pentru ture ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2008 acum lucram la site... scoala de enduro, cursuri pentru cei care vor sa-si stapaneasca mai bine motoarele... in inima calimanilor la preturi decente, inchirieri de moto - achizitionam 5 x EXC, si daca avem cerere... inchirieri si de atv-uri cu ture organizate prin patria ursilor. deocamdata POZE MOTOTRAVEL aici puteti sa va faceti un pic de chef. luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Super tare...nu e nimic mai frumos...decat sa te uiti la asemenea poze intr-o zi de iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Cat costa inchiriatul unei motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 Cat costa inchiriatul unei motociclete? voi inchiria motocicletele pentru cei ce iau parte implicit la turele mele. pretul undeva la 90€/zi cele bune luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 acum lucram la site... scoala de enduro, cursuri pentru cei care vor sa-si stapaneasca mai bine motoarele... in inima calimanilor la preturi decente, inchirieri de moto - achizitionam 5 x EXC, si daca avem cerere... inchirieri si de atv-uri cu ture organizate prin patria ursilor. deocamdata POZE MOTOTRAVEL aici puteti sa va faceti un pic de chef. luci V-am trecut pe lista de proiecte pe anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 V-am trecut pe lista de proiecte pe anul asta! ma bucur. lucram la noul site. va voi informa despre turele programate si despre celelalte planuri! cele bune luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate