Cataaa Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 (editat) ala de 170 de mi e mineral ceea ce nu-i bun pt tine iar cel sintetic costa anul trecut in jur de 370 mi dar este nerecomandat de cei de la UM pt cau au zis ca este de o calitate f proasta.. Eu unul iti recomand Motul! Editat Februarie 23, 2006 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzyy Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 la ce pretz e motulul si unde se gaseste? asa important e uleui la rsuri? sunt unii care zic ca oricum il arde asa ca nu ii tre cine stie ce ulei...eu pun agip pt ca mi s-a parut cat de cat ok la pretz mai ales in ritmul in care "mananca" rsu ulei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 pai normal ca e important! este un motor cu uzura mare (ma refer la 2t in general, nu la aprilia si atat) si uleiul conteaza enorm! si nu numai la uzura, ci si la performante! daca la o troaca de jawa ca a mea se cunoaste, la rs cu atat mai mult! da, il arede dar il arde dupa ce a uns ce a avut de uns! cei care ti-au spus ca poti sa pui orice n-au nici o treaba cu motoarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzyy Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 da asa e..nu au zis orice..au zis ca totusi nu are rost sa cumpar chiar cel mai scump ulei..in fine..deocamdata folosesc agipul asta..o sa vad pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate