cristi-mic Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Am placerea (din pacate nu si intaietatea) de a anunta deschiderea unui nou forum al comunitatii tulcene. Desi comunitatea e foarte mica, a fost nevoie de acest forum pentru a asigura un loc lipsit de restrictii in care sa se desfasoare toata lumea. E vorba de un domeniu cumparat de citiva dintre motociclistii mai vechi (nu ca ar conta prea mult), si nu de un forum facut gratis pe servere straine. E vorba de un website cu gazduire NELIMITATA, platita tot de noi. Putem sa punem oricite poze si materiale, vor fi in siguranta pentru totdeauna Am vazut ca deja unii spumega din cauza numelui. Si noi am stat si ne-am gindit, dar motivul pentru care am ales acest nume este ca el a fost propus acum mai multi ani de catre motociclisti mult mai batrini. Asa ca n-avea rost sa inventam altul. Si inca ceva, tot pentru cei care au intrat in criza: acest domeniu (www.danube-rebels.ro) a fost initial rezervat de cineva din clubul motociclistilor tulceni, si timp de 45 (patruzecisicinci) de zile ei au avut posibilitatea sa-l pastreze pentru ei. Deci am fost fair-play pina la capat. Despre forum... - FARA REGULI, in afara celei numite "cei 7 ani de-acasa". In cel mai rau caz, deviatiile vor fi plasate in rubrica "Recycle Bin", unde fiecare va alege singur daca sa intre si sa se murdareasca. - FARA LIMITE - referitor la spatiu de stocare. Incarcati fotografii etc direct pe forum, nu pe alte site-uri - FARA RESTRICTII, toata lumea are acces la ce se scrie si nu trebuie sa va inregistrati ca sa cititi ceva Administrarea va fi facuta de o persoana impartiala (atit cit e posibil). Fara alte bla-bla-uri, va invit pe toti pe Danube Rebels. PS Sper ca ati remarcat faptul ca am vorbit civilizat, fara sa arunc cu jigniri sau sa raspund cu aceeasi moneda. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Cati bani ai strans,iti dau un chopper bun la 1500 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Cati bani ai strans,iti dau un chopper bun la 1500 euro! momentan nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 http://wildmotors.forumgratuit.ro/generali...ezon-t66-40.htm Mesaj completat Ptr motociclistii Tulceni! http://www.danube-rebels.ro/viewtopic.php?...mp;p=1053#p1053 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate