danutt Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut. Nu aveti idee , cat ulei (ml) trebuie sa bag in telescop , pe fata la o Yamaha ThunderAce din 96 ? Si care ar fi mai bun ... 10w sau 15w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut. Nu aveti idee , cat ulei (ml) trebuie sa bag in telescop , pe fata la o Yamaha ThunderAce din 96 ? Si care ar fi mai bun ... 10w sau 15w Cauta aceasta informatie in manualul de reparatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Cauta aceasta informatie in manualul de reparatie! Am cautat ... dupa care , am deschis topicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut. Nu aveti idee , cat ulei (ml) trebuie sa bag in telescop , pe fata la o Yamaha ThunderAce din 96 ? Si care ar fi mai bun ... 10w sau 15w Salut.Intrebarea nu este care e mai bun ci care trebuie in el original. 10w.Si 0.59 litru pe fiecare telescop. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Am cautat ... dupa care , am deschis topicu asta Asta inseamna ca cei care au facut manualul sunt niste idioti! Sau nu ai cautat tu cum trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut.Intrebarea nu este care e mai bun ci care trebuie in el original. 10w.Si 0.59 litru pe fiecare telescop. Cu respect mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Metoda babeasca si perfecta consta in comprimarea telescopului la maxim si umplerea lui pana in zona gulerului sigurantei apoi montarea simeringului si etc.Cine nu-i de acord sa faca cum vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 mersi Daca ai nevoie de simeringuri si de ulei pot sa trimit.Avem pe stoc. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 Daca ai nevoie de simeringuri si de ulei pot sa trimit.Avem pe stoc.Cu respect Mersi , dar am gasit aici in Arad , au avut si ei pe stoc . http://www.aricisupermoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Metoda babeasca si perfecta consta in comprimarea telescopului la maxim si umplerea lui pana in zona gulerului sigurantei apoi montarea simeringului si etc.Cine nu-i de acord sa faca cum vrea. mai foloseste tu metode din astea babesti, umple-le bine cu ulei si apoi sa te miri cum de ti-au explodat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate