Vespa Vintage 70' Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 Am ales acest topic pt ka presupun ca nu prea mult lume stie ce e aia "scuter clasic".De fapt scuterele au aparut in 1946.primul scuter se numea Vespa shi a fost proiectat de Enrico Piaggio.Toate scuterele japoneze au fost inspirate dupa Vespa.Acesta avea 100cc ,3 trepte shi o vit. max. de 70 km/h(1946).Din 1946 acestea au evoluat,motoare mai mari(180cc),suspensii k lumea.In 1976 a aparut modelul Vespa Px.Acest model a fost cel mai bine vandut scuter din lume(15 milioane).Primele motoare disponibile pe Px erau de 80,125,200cc.Px se produce shi astazi cu motorizarile de 125 shi 200cc.Este o legenda,un scuter care reprezinta cultura multor generatii de tineri.Modelul 2003 are acelasi aspect ca si modelul din 76',iar motorizarea de 125 are 13 cp,o viteza maxima de 120km/h,4 viteze care se schimba pe ghidon,toate sistemele sunt mecanice(robinet de benzina,soc).E un adevarat cruiser intre scutere.Aceasta a fost povestea scuterelor Vespa,putand vedea shi modelul px 125 din 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Iulie 28, 2003 Autor Share Postat Iulie 28, 2003 Shi inka ceva poze mai de calitate cu Vespa Px Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Iulie 28, 2003 Autor Share Postat Iulie 28, 2003 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 Inimitabil indemodabil si inoxidabil....hihi...asta cam asa e...asta e "tata" la toate scuterele de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 2, 2003 Share Postat August 2, 2003 Ba io inteleg ...Scuter ca scuter ....da' scuter cu atash e prea penal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat August 3, 2003 Autor Share Postat August 3, 2003 Intr-adevar nu arata "prea bine" Vespa cu atas,dar scuterul normal mi se pars super(mai ales ka am unu') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat August 3, 2003 Share Postat August 3, 2003 vespa...dragut vespa cu atas...ca naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 6, 2003 Share Postat August 6, 2003 Stai sa vezi nashpa Scooter trike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 Bah da' scuter quad care a mai vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 mah, vespa rulez pe segmentul lui si nici un japonez micut si cu figuri de speed in motor nu il va intrece la capitolul fiabilitate.de curand yamaha sau suzuki au lansat un model de scuter, care arata exact ca vespa-urile, prima impresie fiind ca au astia vespa-uri, insa daca ii intrebi ce-i aia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Octombrie 14, 2003 Share Postat Octombrie 14, 2003 Vintage ai dreptate! Si pe mine ma bate gindul sa imi iau o Vespa PX 125, pe linga Fazerul pe care il am, desi nu am mers pe vreun scuter vreodata. Dar mi se pare fun modelul si intr-adevar este practic scuterul original. Si pe linga asta sunt maniac cu tot ce e pe 2 roti. Mi-ar place sa am toate tipurile de motociclete (mai putin enduro). Am mers o zi pe un dragastar de 650cc, si ca tip de mototcicleta mi-a placut, desi cred ca e mai comod de condus una gen Fazer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 Stiti ce-i asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Noiembrie 29, 2003 Share Postat Noiembrie 29, 2003 ....eu am "mostenit" mai de mult un simson care era exact ca cel din poza diferea doar culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Noiembrie 30, 2003 Share Postat Noiembrie 30, 2003 .........de fapt daca ma uit bine asta e un manet................ca are doua locuri.............al meu era de o persoana.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 ....eu am "mostenit" mai de mult un simson care era exact ca cel din poza diferea doar culoarea Simson este!Ce-ai facut cu el?Il mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 ..........eu l-am dat inapoi la tata si el l-a vandut.............dar dupa ce am vazut poza mi-sa facut tare dor de ea....................si cred ca am sa-l recuperez....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 daca mai doriti poze sau informatii despre vespa px 125, astept sa imi scrieti sau dati o fuga pana la Unirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate