TaChe Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Aici am vazut pozele: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=106418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Guma de la atas, e si ea cramponata? . Poate are si tractiune pe atas cu planetara...ca la Nipru ...Daca e asa, cred ca face forbic-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 are frana disc pe atas .....crapa rusii daca vad asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 F exotici .... Mah da americanu tot american - se duce pe munte, la aventura cica, dar isi pune niste parbrize cat China ca sa nu-i deranjeze cumva vantul. Bah, va dati seama cum e sa stai in poponeata intr-un atas de-ala care merge prin bolovani? Nu mai dormi pe spate o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 are frana disc pe atas .....crapa rusii daca vad asta Atasul ala se vinde cu frana pe disc, nou, inclusiv in Romania. N-are tractiune si pe atas, pentru ca nu se poate adapta pe BMW grupul cu iesire pentru atas ca la Ural. Tractiunea si pe atas se face cu planetara, fara diferential, si se cupleaza numai in teren greu, caz in care bate ATV-urile. Are ca echipare optionala gume cu crampoane pe toate rotile (pentru iarna, ca vara merge cu gume de enduro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 si se cupleaza numai in teren greu, caz in care bate ATV-urile. tam ta nam .... Nici nu stii in ce te-ai bagat Unde e Dan Popescu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 tam ta nam .... Nici nu stii in ce te-ai bagat Unde e Dan Popescu???? Am avut grija, n-am zis nimic de forbic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate