Robyb Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Asa cum zice si titlul , vand 2 bucati MZ 175cc din 1962 ambele functionabile + o gramada de piese : lanturi , roti dintate , 2 cilindrii, relee, cauciucuri, piese din cutie de viteze, 2 dinamuri, presa ,....etc unul cu acte , altu fara pret 600 euro tot tacamul ( eventual scad benzina daca vine cineva din alt oras) detalii contact 0751223726 robi sau YM: robybotos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) salut...separata nu dai?ma interesau emblemele d pe rezervor,burdufele de lant,ornamentele de aluminiu care vin pe gatul farului,lasa-mi te rog un raspuns Editat Februarie 1, 2009 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Eeee,multora ne trebuie embleme dar,parerea mea,e pacat sa faci praf motoarele alea,fiind cat de cat complete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 am mers cu el la sablat , am dat un strat de grund . urmeaza vopsitul . am reconditionat niste piese . dar nu am rambare sa il termin , cine le vrea . pretul este de 200 euro fix . sa vina sa le ia a 2 a motocicleta e aproape completa , doar cateva piese ii lipsesc . (telescop , si farul parca ) . o motocicleta este inmatriculata cu numere vechi . 0751223726 robi PM sau YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 sau schimb cu scuter inmatriculat la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 eventual ofer eu o diferenta pt scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 nu vrea nimeni , accept critici , e scump , , nu merita , e fier vechi ?? ceva o idee sa stiu ce sa fac , sunt deschis la negociere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 se potriveste un carburator de la alea la o jawa 125 k as avea nevoie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 nu vrea nimeni , accept critici , e scump , , nu merita , e fier vechi ?? ceva o idee sa stiu ce sa fac , sunt deschis la negociere . posibil sa para scump. Eu n-am nevoie, ca am; pot spune numai ca pe a mea, functionala, cu acte si numere noi, estetic cam ca ale tale, am dat putin peste 100E ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 schumydan , nu stiu ,dar nu dau pe bucati , doar toata gramada . RaduI , mersi de info . OK atunci . pret negociabil . mai scad eu din pret . 800 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate