Jump to content

bogdan p

Membru
 • Posts

  356
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  papayezx7@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 • Carnet moto din
  1991
 • Motocicleta
  mz es 250
 • Numar Moto
  B-59-SXB
 • Club
  nu

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  destul de multe

Recent Profile Visitors

1,082 profile views

bogdan p's Achievements

 1. omule,nu am nimic cu tine nu contest nimic din ce spui dar vorbeste si tu romaneste....stalcesti cuvintele(unele) si de multe ori imi e greu sa le inteleg(oi fi eu mai greu de cap).
 2. nu mai bine iti cumperi tu una electrica de-a gata si pe asta o lasi asa cum a facut-o fabrica?...a rezistat peste 60 de ani merita si ea putin respect.
 3. bravo.....noi mai tineri nu iesim pentru ca e frig si asfaltul e alunecos..si nu avem anvelope dot 2021 doamne fereste sa apara o situatie si sa fim nevoiti sa franam de urgenta....las ca stam in fotoliu si dam sfaturi...bv inca o data!
 4. Problema rezolvata,am primit atestatul de vehicul istoric pt motocicleta...urmeaza ca in termen de 90 de zile sa o duc si la rar... Multumesc pentru ajutor.
 5. in regula..mai aplic o data si te anunt ani de zile am cautat atasul corect dar se pare ca nu mai sunt de vanzare in ro asa ca m-am multumit si cu asta.
 6. multumesc de aprecieri(nu asta a fost scopul meu dar oricum multumesc).....ca sa o aduc in stadiul care este acum a durat 7-8 ani si 5 motociclete cumparate in diverse stadii de conservare-degradare asta pentru a pastra cat de mult originalitatea.....nu mai vorbesc de nenumarate ore de munca si drumuri in tara dupa piese,...in fine ce vroiam sa subliniez e ca se simte o oarecare frustrare ca un nene indiferent cine o fi el si ce calificari si cunostinte are iti da ca raspuns RESPINS si asta fara nicio e explicatie in afara de DOSAR NEFINALIZAT indiferent de o fi insemnand asta.
 7. si eu am aplicat pentru a inmatricula o motocicleta ca si vehicul istoric...in afara faptului ca am trimis toate actele+poze asa cum se cere in 2019.abia in 2020 septembrie am primit raspuns negativ pe motiv ca dosar dosar nefinalizat...doar ei stiu cum si de ce nefinalizat...alte explicatii nu am primit...tin sa precizez ca motocicleta este deja inmatriculata in romania are carte de identitate si numere. Starea solicitarii tale de atestare #3040 a vehiculului marca MZ s-a schimbat: Refuzata Poti revizui starea si accesand Contul meu. Motiv refuz: DOSAR NEFINALIZAT
 8. faci orice fel de stickere?..am nevoie pt un utilaj care a fost revopsit ,nu e complicat doar numele si modelul dar sunt cam maricele cam 1m.
 9. cumpar anvelopa spate cu dimensiunile 150 70 17,as prefera cu dot nu mai vechi de 2017. tel 0722443422 sau aici pe topic.
 10. cum spun si in titlu cumpar lant sau kit de lat pentru un suzuki gsxf 750 din 2004 telefon 0722443422 sau contact aici pe site. poza este cu modelul de lant de pe motocicleta.
 11. unde zice ca are atas ca eu nu vad...si de ce spui ca e furata?
×
×
 • Create New...