RENEGADE Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Uitati mai fratilor unde s-a ajuns. E ridicol de-a dreptul. Cei de afara sa se felicite ca au scapat de astia. Cititi aici: /index.php?...opic=30990&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 .....hehehe,de rasul curcilor..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Penibil.. pur shi simplu penibil.... sportu' ala se numeshte "aruncatu' cu noroi".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 De citiva ani buni citesc reviste auto-moto. La inceput mai mult auto dar acum de cind cu cele doua citesc si moto. Asa ceva nu am vazut never-ever la auto. Numai la desteptul asta de Nastase am vazut chestia asta si am luat foc. Imi vine sa-i mai scriu dar ma abtin. Cu greu. Si asa i-am zis citeva dar sper sa reusesc sa ma abtin. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate