onutz Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 asta-i motorul meu si poate reusesc sa bag si a treia pana-n primavara, este el greu da ce puteam sa-mi iau dekt nipru. Boul de klaus nu vrea sa-l mai modifice da vad eu ce fac, ala s-a apucat iar de baut. l-am luat de 2 luni si deja am invatat mecanica, iam pus carbelitoare noi, iam taiat pistoanele, si mai are si aprindere electronica, iam pus bobina de peugeot si ar putea sa-i puna si electromotor cretinul da nu mai vrea. Are volanta facuta de la 0 cu coroana dintata. acu e demontat ca a descoperit klaus o supapa cu joc de 1 mm in ghid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Sa-ti traiasca nipra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 FRATE MAI FARDEAZAL UN PIC, SCAPA DE ARIPA AIA DE FAPT DE AMBELE CA IN REST DA BINE AI WANKEL PE SPATE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Onutz, tu ai cumpărat niprul de la Klaus? ÂŞi de fapt tu eÂşti Onuța? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutz Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 niprul lu klaus e la Andreea lu Utza asta l-am luat de la un gheorghe de la andreea am imprumutat roata , seaua si aripa care erau pe niprul ala ca eu aveam pana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus23 Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Traiasca bujia de la roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutz Postat Decembrie 25, 2005 Autor Share Postat Decembrie 25, 2005 în primăvară n-o să mai arate aÂşa. o să cam dispară multe, dar îi păstrez bujia. tre' să aibă Âşi klaus ce face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate