Sari la conținut

Virus23

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Virus23

  1. Stati linistiti domnilor ca Redslayer nu stie sarcaul ce vorbeste la cei maxim 5 ani de experienta pe sosele. Se baga si el de seama(peste tot ,pe toate topicurile)...ca altfel cum ajungea si el(in nici un an) Supermembru pe acest minunat forum? apropo:tu cand te mai dai (te antrenezi cu supermotorul tau) daca toata ziua esti pe forum? Aici pe topicul asta sunt numai oameni maturi! Sfat prietenesc:laso mai incet!
  2. Virus23

    Niprul Meu

    Traiasca bujia de la roata
  3. Si eu m-am simtit super bine la Gheorgheni, pacat ca m-am imbatat si am dormit ca porcu pe timpul concertului.Un singur lucru nu mi a placut la organizare si mai exact la concursul de mers incet, organizarea a fost cam aiurea. Motocicletele trebuiau cumva grupate dupa categorii ca au fost mai multe motociclete de viteza care puteau concura intre ei nu cu ciclomotoare sau Tula.In rest super fain. Mai ales trasul de elastic, am ras foarte bine sau bautul de bere. A fost misto voi fi acolo si anul viitor. Cat despre accidente la intoarcere eu am auzit ca au fost 6 morti. La Tg. Mures s-a scris in ziar. Eu sper din tot sufletul ca nu este adevarat. Daca din nefericire este adevarat, se se odihneasca in pace, sufletul lor va trai mereu prin noi ceilalti motociclisti. Asfalt uscat la toata lumea!
  4. Si eu am inceput cu o mobra primita de la unchiul meu pe cand aveam eu vreo 15-16 de ani. Dupa ce m-am dat o tura nu m-am mai putut dezlipii de ,,batrana doamna" care a fost si prima pentru mine. Si cum bine se stie prima n-o uiti nicioadata asa este si la mine. Mobra va ramane intodeauna undeva intr-un loc special. La fel si mecanica am invatat tot pe ,,dansa". Cele mai multe probleme aveam cu arcu de care se plange toata lumea si cu placutele alea multe de la ambreaj. Dar nu renuntam si stiam ca nu muncesc degeaba. A fost frumos ce mai. Acuma saracutza zace pe undeva in sopru ca a ramas fara piston (s-au spart secmentii si s-a ciobit), fara secmenti si cred ca si cilindrul s-a zgariat. Din pacate nu mai gasesc piese ca de nu o faceam daca nu de altceva atunci de dragul vremurilor trecute.
×
×
  • Creează nouă...