micutul19 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Vand Kawasaki ZXR 400 pret avantajos, anul fabricatiei 1996, km parcursi 44.000, capacitatea cilindrică 400 cc, consum 4 l/100km, 65 HP, culoarea verde, o tin degeaba in garaj....cineva interesat pretul e de 700 euro negociabil...pt detalii mai multe irava_preddy poi ai un id sa mai vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 wow cum arata Pomana curata la pretul asta. Spor la vanzare. Pacat ca abia in primavara ma apuc de scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 wow cum arata Pomana curata la pretul asta. Spor la vanzare. Pacat ca abia in primavara ma apuc de scoala. ce motiv , zi ba ca nu ai bani sau nu vrei / nu poti sa o iei. Parca cu ce te incurca sa o iei de pe'acu si sa te astepte pana'ti iei carnetu' ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 ce motiv , zi ba ca nu ai bani sau nu vrei / nu poti sa o iei. Parca cu ce te incurca sa o iei de pe'acu si sa te astepte pana'ti iei carnetu' ?! si tu crezi ca daca o iau de pe acum fac bine ? iti inchipui tu ca o sa stea kawa' in curte si eu o sa astept carnetul ... ) Hai sa nu facem panarama pe topicul omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Moto arata super, uita-te la lufturi (nu sunt)- carenele pica bine, furtune, totul curat. Daca si merge la fel de bine cum arata... Oricum zxr400-le e o trotineta super de incepatori, singurul inconvenient fiind faptul ca nu prea incapi bine pe ea daca esti >1.80m. TOtusi am impresia ca l-am vazut prin vara la pret ceva mai maricel, iar cine are banii in buzunar si vrea moto mica, nu strica sa dea o fuga sa o vada. Si ca fapt divers, tot pe zxr din asta ma inceput si eu. A stat in garaj frumos si a asteptat pana am luat permisul, deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 M-am uitat si eu mult timp dupa un astfel de motor. Mi se pare grozava. A ta e foarte intretinuta, din ce se vede din poze. Daca e ok d.p.d.v. tehnic, atunci toate cele bune. Imi place enorm ca are furca U.S.D. Bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Multumesc pentru comenturi:).....sincer imi pare rau ca o dau....dar gata trec la ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Vand combinezon Suomy (piele)din 2 bucati marime M(48) aproape nou,sliderele putin atinse(Anti-Shock) nu este cazut sau zgariat 150E negociabil 0747837831 , scuze nu stiu de ce tot imi intoarce pozele -.- mai este valabil ? id meu este hondacbr2289 sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Echipament moto ieftin: /index.php?/topic/672579-vand-urmatoarele/ /index.php?/topic/672658-geaca-touring-road-by-polo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scay Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Vand Ghete Sidi marimea 41 stare 8-9,foarte putin purtate sunt din piele. pret 200 lei neg cumparatorul isi rezolva transportul. tel:0747365990/0746793357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 se vinde una bucata suzuki sv 650 , 2004 ,13500 de km , gume bune ,toba carbon , topcase+suport , abia adusa in tara , in curs de inmatriculare.mici defecte optice .pret.2300.Bogdan 0748460122.se poate vedea in Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaTTraP Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 stickere moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 vand Suzuki Bandit de 600 cc cu urmatoarele caracteristici: an fabricatie: 1996 cilindree 600 cc putere 57kw/75 CP Motorul are cauciucurile noi (au sub 2000 de km), latul este abia schimbat (sub 750 km) DID xring. TopCase Hepco&Becker cu placa + rack si placa Givi incluse (vezi poze); Se mai dau http://www.louis.de/...chterm=10025335 folosit de 2 ori. Am un rack pentru laterale, insa este unul hand made si nu e foarte ochios, si acela se va da, daca se va dori. Motorul e luat de mine de la un italian la 26200 km. Mai multe detalii si poze.. Se vinde: /index.php?/topic/665417-suzuki-gsf-600-bandit/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelline Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) Cumpar cruiser Kawasaki VN900, VN800 sau Honda VT750 ( preferabil dupa 2005 sa fie fabricata), fara probleme de estetica , optional : coburi si parbriz. De asemenea preferabil in zona Moldovei . PS: Daca se poate roz cu luminite ar fi perfect daca nu , o sa dau o sansa si altor culori Editat Februarie 10, 2012 de Adelline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2008crisan Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 BMW-ul este inca de vanzare! Pret nou, de iarna: 1300 E!!! Poze aici: http://www.motocicli...entry3055239ret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Reconstruire si vopsire carene moto si elemente de tunning prelucrate in fibra de sticla 0746155401 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Vand casca UVEX PS 410 marime M, foarte ingrijita, 2 viziere(fumurie si transparenta, interior detasabil. Pret 180ron negociabil 0740187073 daca vrea cineva mai multe poze, fac poze in detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Se vinde http://bikeshop.ro/m...992-430076.html accept si anumite schimburi detalii la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 http://bikeshop.ro/m...992-430076.html Se vinde. Accept si unele variante gen Yamaha TDM dupa 96, GsxF dupa 99, sau astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIANT Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=430979&selpic=2&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Sal all! Vand motocicleta YAMAHA FZ6N (2004) - super pret. Motocicleta este in stare f buna. http://bikeshop.ro/m...004-420326.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maanu Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Vand electroventilator racire pentru Dacia Logan 1.6 MPI fara AC Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SMOKE1 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Companie specializata in comercializarea echipamentelor si accesoriilor moto si de protectia muncii, cu o experienta si un know how de 4 ani, societatea noastra va ofera cele mai bune solutii pentru a asigura desfasurarea activitatilor din cadrul societatii dumneavoastra in conditii de profitabilitate si siguranta, precum si a sportului preferat motociclismul. Divizia de distributie a echipamente moto si protectia muncii. Echipamentele destinate sportului cu motor sunt fabricate in Germania, Polonia si Spania iar producatorii marcilor comercializate de societatea noastra au o experienta in fabricarea accesoriilor moto de peste 30 de ani. Aducem pe comanda ferma orice echipament din lista produselor scoase la vanzare precum si a celor aflate in cataloagele producatorilor, in limita stocului disponibil. Piesele si consumabilele de motocicleta le aducem numai pe comanda ferma cu plata unui avans. Distribuim produse din piele (incaltaminte de protectie si lucru din piele, marochinarie industriala din piele, etc.) si confectii textile (salopete, halate, combinezoane etc.), inclusiv pentru conditii de lucru deosebite: lucrul in medii potential explozive, lucrul la temperaturi foarte scazute, lucrul in medii cu produse petroliere, lucrul pe pardoseli sau platforme cu temperaturi ridicate.Avem echipamente create special pentru diferite activitati in functie de specificul lor: incaltaminte pentru conducatori auto, incaltaminte pentru medici si personal sanitar, incaltaminte pentru morari, patiseri, cofetari, incaltaminte pentru agenti de paza, incaltaminte pentru pompieri si jandarmi, etc. Toate produsele pe care vi le oferim sunt avizate si omologate conform legilor in vigoare. Divizia distributie furaje : Comercializeaza furaje granulate produse de nume celebre in domeniul nutritiei animale din Olanda si Romania asigurind crescatorilor de animale si fabricantilor de nutreturi combinate o gama larga de produse si servicii necesare nutritiei, care contribuie la ameliorarea calitatii productiilor animaliere, destinate consumului uman si totodata permit asigurarea competitivitatii zootehnice si economice a fermelor. De asemenea propune clientilor conceptele nutritionale cele mai recente si mai performante. Va rugam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie ofertele si mostrele noastre, pentru a discuta in detaliu despre cerintele dumneavoastra. Produse si servicii:echipamente, accesorii moto, geci, combinezoane, ghete, cizme, manusi, salopete, piese motocicleta, casti moto, furaje pentru animale http://www.romeocompany.bizoo.ro/despre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Nu am gasit tobele viper... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 dezmembrez honda cbr 400 din 92' 0748 378 785 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate