Sari la conținut

Old School Rider

Super Membru
  • Număr conținut

    1.717
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca/Bacau
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    VFR800

Vizitatori Recenți Profil

3.726 citiri profil

Old School Rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man,sa confunzi 2 cilindri cu 2 timpi arata ca nu stii principiile cele mai elementare de functionare ale unui motor.Si o spun bland,asta e ,fiecare este bun la ceva,si la altele nu. De aceea colegii recomanda sa mergi la service,altfel daca citesti pe un forum ca e bine sa pui ulei 80w90 ca este mai gros,sunt sanse sa o faci.
  2. Motociclist catre camionagiu : Vai imi pare rau , nu te-am vazut !
  3. O sa apara in scurt timp in Ro,probabil cu pret redus de intrare pe piata la Smaeb ... Nolan N100-5,urmasul apreciatului N104,dar care dupa 4 editii improved in 4 ani,incepea sa-si arate varsta . O sa fie o super casca,cam exact in banii pe care " nu ii gasesti",si dupa modificarile aduse noului model,se va putea la intrecere cu casti mult mai scumpe. https://www.nolan.it/it/caschi-apribili/n100-5 Merita asteptarea
  4. 1)In afara lichidarile de stoc,care difera dupa ce mai are ramase "prin debara" fiecare magazin,fie fizic fie online (dar cu depozit fizic ) , in rest preturile la modele de casti sau echipamente curente nu am vazut sa difere cu mai mult de 10% intre online si magazine moto care se respecta.De multe ori magazinele fizice,daca sunt de talie mai mare si nu doar un "butic" moto au preturi mai bune decat pe online. (Una-i cand ai un site moto intr-o garsoniera si comanzi zilnic cateva bidoane de ulei pe care le vinzi mai departe,una-i cand ai magazin fizic si poate comanzi cateva sute pentru vanzari atat fizic cat si online.Altfel discuta la pret si vanzatorul din al doilea caz,pentru ca probabil are conditii mai bune de pret de la producator). 2) Cat timp preturile sunt in mare parte la fel ,nu vad de ce ai sustine un magazin online,si nu unul fizic local.Casca pe care o cumperi acum local,va deveni candva pe stoc o casca + inca o geaca.Pe care tu o vei putea proba si cumpara pe loc.Si la care vei avea garantie locala,nu sa o trimiti in Germania cu posta si sa o astepti inapoi cine stie cand..Inmulteste asta cu cateva zeci/sute de vanzari si vezi cat pot influenta cateva zeci/sute de clienti in plus ceea ce poti vedea intr-un magazin.Un magazin online nu are nici un motiv sa reinvesteasca acei bani in ceva pe care tu il poti proba. 3) Linkurile puse de tine sunt valabile doar daca tu ai un cap de XXL.Sunt lichidari de stocuri "capete" ,adica exact ce mai ramane dupa ce s-au vandut marimile principale.Acelea sunt cazuri de potrivire foarte rara majoritatii,atat marimii cat si gustului fiecarui client,si nu se pot compara cu un pret al unei casti curente dintr-un magazin fizic.Sunt sigur ca daca intri intr-un magazin fizic,si ei au probabil unele casti 2xl,3xl la preturi foarte reduse,modele mai vechi. 4) Daca toti mergi la Cluj , du-te totusi in magazine si vezi ce sfaturi primesti de la acei oameni,poate daca nu cumperi,macar inveti ceva.Majoritatea sunt ok.
  5. Permis de cateva zile la 18 ani. Prima mea intrunire moto ,la Rasnov in 2008. Primul meu drum lung ,de cateva sute de km. Un stres imens sa nu ma sinucid tinand pasul cu gasca. Vreo doua beri si knock out de la epuizare psihica a mintii si epuizare fizica a feselor stranse ore intregi.
  6. VN800 e faimos pentru problema asta.Incearca cu CR6E,dar nu o sa faci mare branza.De asemenea o fisa de bujie si pipa noua.
  7. Anul asta nu mai exista pentru ca probabil si-au dat seama si vanzatorii ca o astfel de practica de dumping nu duce nicaieri.200 de lei a fost mereu pretul standard pe acest ulei,asa ca nu stiu daca e cazul sa ne vaitam,piata doar si-a revenit la normal.Pana la urma iti cumperi ce ulei iti permiti.e o pasiune care costa.Si motocicleta ta iti garantez ca merge si cu 7100 si cu 5100..
  8. Ia ma aftermarket si nu te mai panica atat ).Sau ma rog,daca ai un CB500 2016 ,atunci ia oem.
  9. Gasesti doar set de segmenti complet,e undeva la 70-80 de euro.
  10. Pot sa-ti aduc eu la 15 lei /4 bucati,noi,originale. Suna-ma maine la 0721 377 166.Si cu transport gratuit la galati )
  11. Legal,daca organul vrea,chit ca esti pe 2 roti,te poate fwute ca nu ai cauciucuri M+S ,pentru ca legea se aplica AUTOVEHICULELOR,din care fac parte si motocicletele. Legal si pentru siguranta ta,in functie de ce marimi ai,EXISTA anvelope MOTO M+S ,care pe langa ca te acopera pe partea cu legea,chiar au aderenta sporita simtitor pe suprafete cu zapada. Da-mi eventual un mesaj privat cu marimile si vedem ce putem face,
  12. Old School Rider

    BURSA LOCALA

    https://www.olx.ro/oferta/cizme-moto-dama-marimea-38-vintage-alpinestars-ID7DnWK.html https://www.olx.ro/oferta/geaca-moto-dama-marimea-38-ID7DnX6.html https://www.olx.ro/oferta/geaca-moto-cruiser-chopper-ID7DnYQ.html Negociabile.
  13. De vanzare motor de pe un Kawasaki VN800 (propulsor) ,complet servisat acum 15000 de km ( Pistoane noi,segmenti noi,axe cu came noi,termocupla,garnituri ,etc.Porneste la sfert,cu proba inclusiv la compresie pentru cine doreste. Ridicare doar personala,sau prin curier doar cu plata integrala in avans. Dupa ce se vinde motorul,si restul pieselor de pe motocicleta se vor vinde la dezmembrare,dar nu inainte. Pret - 1000 euro ,usor negociabil. Contact la telefon - 0721 377 166 - Stefan
  14. De vanzare guma spate Pirelli Route 66,140/90-16,noua,tinuta in depozit de anvelope ,dot Noiembrie 2013 ,la jumatate de pret.350 de lei cu transport inclus. 0721377166
×
×
  • Creează nouă...