K@rbon Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Salut am si eu o mare problema cine imi poate zice si mie cateva nr de tel , respectiv pers de contact pt o comanda de piese, ca de ex bujii pt honda f4i pe iridium si baterii gen yoasa pe gel fara intretinere tot pt acelasi model de motocicleta???? sa inteleg ca nu exista oameni binevoitori sau nu vreti sa ma ajutati, dat fiind faptul ca nu ma cunoasteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Salut am si eu o mare problema cine imi poate zice si mie cateva nr de tel , respectiv pers de contact pt o comanda de piese, ca de ex bujii pt honda f4i pe iridium si baterii gen yoasa pe gel fara intretinere tot pt acelasi model de motocicleta???? sa inteleg ca nu exista oameni binevoitori sau nu vreti sa ma ajutati, dat fiind faptul ca nu ma cunoasteti? nu fi rautacios ca nu stiu nimic prin turda dar iti pot spune o gramada in bucuresti cauta mai bine pe rubrica locala numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 okey n-am zis k vreau oameni din turda, si din bucuresti se poate numai sa imi zica careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Poate ajuta si asta http://www.kronaumoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 okey n-am zis k vreau oameni din turda, si din bucuresti se poate numai sa imi zica careva ok, atunci sunt o gramada; poti de ex sa incepi cu piesemoto.ro, kawamoto, mai este un magazin si in targ la vitan, poti sa incerci si la reprezentanta ca sigur au pe stoc<cautale adresele pe net si mergi la sigur> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Salut am si eu o mare problema cine imi poate zice si mie cateva nr de tel , respectiv pers de contact pt o comanda de piese, ca de ex bujii pt honda f4i pe iridium si baterii gen yoasa pe gel fara intretinere tot pt acelasi model de motocicleta???? sa inteleg ca nu exista oameni binevoitori sau nu vreti sa ma ajutati, dat fiind faptul ca nu ma cunoasteti? Intra aici: Bujii NGK iridium ptr F4i, iei codul si te duci la orice / oricare magazin de piese auto ptr masini straine din orasul tau si le comanzi! In functie de distribuitorul de la care le iau, le poti avea a II-a zi, sau chiar la cateva ore dupa ce ai dat comanda! P.S.: si o sa le cumperi la pretul de pe site-ul oficial + adaosul comercial, oricum un pret de bun simt fata de cat ti-ar cere vre-un hot de are "mare" magazin moto! De exemplu ptr motocicleta mea cele normale pe site costa 2,39 $ si luate din magazin de piese ptr masini straine au ajuns undeva la 8,5 - 9 ron! P.S.S.: sper sa ai succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate