scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Ma poate ajuta cineva cu adrese de service-uri moto autorizate in Bucuresti... sau interesate de colaborare pe partea de moto? Ideal ar fi cat mai aproape de centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 piata chibrit constantin 0722794901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 Alte SERVICE-uri in Bucuresti, totusi ? Ceva...un top al lor, calitate-pretz, profesionalism, unde sa mergem, unde sa nu mergem ? Apropos de asta, cum fac eu sa imi vada moto (moarta-n garaj ) un mecanic bun, sa stiu cam ce are si cam cat ma costa ? Ca s-o iau pe o platforma si s-o plimb prin Buc. la enshpe mecanici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 UNited Motors unde are Service??? Un alt service e pe langa intrarea pe autostrada buc-pitesti... Si inca unul, dar nu sunt sigur, in baneasa... pe langa podu baneasa... Si eu tot de un mecanic la domiciliu am nevoie... il suni, il aduci cu masina, repara, il duci inapoi... cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 Care stie despre S.C. INDY AUTO SERVICE SRL cate ceva ? Nr de tel de la ei mi-a fost recomandat de Baiazid care insa il avea de la un amic... s.a.m.d. Sunt curios daca cineva a avut ceva legaturi cu ei, cat de seriosi sunt, etc. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Concluzii: 1. INDY SERVICE - neseriosi, am sunat dupa ei o gramada (7-8 telefoane), ma tot plimbau cu vorba, ca ba ca s-o aduc eu, ba ca nu au masina, ba ca au treaba si ma suna ei... si asta a durat 2 zile. Nici pana azi nu m-au sunat. Asa ca am zis ca n-am treaba cu neseriosi. 2. Am apelat la D-l Constantin (zona Piata Chibrit) nr de tel e mai sus. A venit, a luat moto, i-a facut curatenie generala (carburatoare, etc), revizie, curatat, spalat, lustruit si polishat. La bani mi s-a parut de bun simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 La bani mi s-a parut de bun simt. mai pe romaneste cat? kooksee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Pe vremuri, cand aveam jawele era un service autorizat RAR undeva in spatele postei Puisor. Oare mai exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 mai pe romaneste cat? kooksee 1.500.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 UNited Motors unde are Service??? Serviceul United Motors se afla in incinta complexului Compil Pipera, pe soseaua Pipera numarul 44, chiar in intersectia barbu vacarescu cu pipera. Tel 2332130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate