guitz Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Vreau sa aud parerea voastra in legatura cu doua scutere. De ceva timp ma tot gandesc sa imi achizitionez un scuter (de preferat nou) si am ajuns la doua modele. Piaggio NRG de 49,4 cmc sau un Gilera Runner 50 SP tot de 49,4 cmc. Avand in vedere ca imi doresc unu nou, NRG e putin mai ieftin. Vreau sa aflu parerile unor posesori. Scuterul va fi folosit doar in oras, deplasari dese. Eu am 1,70 si 60kg. Care e mai bun pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 de max o luna mi-am luat un runner nou nout de 50 cmc .. 2500 E m-a ajung ... merge super .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 de max o luna mi-am luat un runner nou nout de 50 cmc .. 2500 E m-a ajung ... merge super .. Acu e 1700€ modelu 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) @motociclistcom: iar ma tu? Iar vi cu scrisu ala si scri posturi fara nici o logica. Omul ti-a cerut parerea, mentioneaza clar ca stie care e mai ieftin, deci stie PRETURILE. Vrei sa te lauzi ca ai dat 2500 de euro pe un scuter? Iti spun eu: nu esti jmecher. @quitz: ambele scutere sunt produse de piaggio, motoarele sunt asemanatoare, daca nu identice, ca dimensiuni sunt cam la fel, deci si comfortul si pozitia la ghidon sunt cam aceleasi. In ceea ce priveste aceasta alegere, te poti orienta doar dupa design, care ti se pare mai atragator. Dintre cele doua as merge pe NRG (parerea mea, ca si cum arata), desi nici Runner nu arata mai prejos. Te-ai uitat la Aprilia SR50? Are si el cate ceva de oferit... Later edit: TI-AI LUAT TZEAPA MOTOCICLISTCOM Editat Februarie 8, 2009 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Eu as alege NRG pentru ca mi se pare mai agresiv ... mai sport . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 eu as alege NRG , e mult mai frumos ca runnerul si ii si mai ieftin amandoua au acelasi motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 P.S. Acum se mai face cursu de legislatie sau e noua categorie AM. Daca e noua categorie trebuie sa dam si examen? @motociclistcom: iar ma tu? Iar vi cu scrisu ala si scri posturi fara nici o logica. Omul ti-a cerut parerea, mentioneaza clar ca stie care e mai ieftin, deci stie PRETURILE. Vrei sa te lauzi ca ai dat 2500 de euro pe un scuter? Iti spun eu: nu esti jmecher. @quitz: ambele scutere sunt produse de piaggio, motoarele sunt asemanatoare, daca nu identice, ca dimensiuni sunt cam la fel, deci si comfortul si pozitia la ghidon sunt cam aceleasi. In ceea ce priveste aceasta alegere, te poti orienta doar dupa design, care ti se pare mai atragator. Dintre cele doua as merge pe NRG (parerea mea, ca si cum arata), desi nici Runner nu arata mai prejos. Te-ai uitat la Aprilia SR50? Are si el cate ceva de oferit... Later edit: TI-AI LUAT TZEAPA MOTOCICLISTCOM Aprilia SR50 se gaseste nou, ca sincer nu am gasit? E bun si un SH, dar nu ma prea pricep la problemele care le poate avea si la ce trebuie sa ma uit in momentul cand cumpar unul SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Aprilia SR50 se gaseste nou, ca sincer nu am gasit? Da, se gaseste si nou. http://www.unitedmotors.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Inca nu e permis, daca se baga, desigur trebuie examen, de-aia e permis. Sfatul meu: da-l in ma-sa de curs si de MA si fa A1. E permis, ce-i in mana nu-i minciuna. Iti inmatriculezi scuterul in loc de inregistrat si mergi fara vesta noaptea, cu viteza legala respectiva si nu cu 45 km/h pe toate drumurile, etc. Aprilia SR50 se gaseste noua la www.unitedmotors.ro. Parerea mea: este enorm de scump un scuter nou, la 2500(referindu-ma la pretul pe care-l spunea motociclistcom) imi iau opel tigra care arata chiar bine . Veche, dar e masina, si inca draguta. Nu te ploua nu te ninge. Iti iei scuter boboc in 1000 de euro. Exista un ghid aici pentru cum sa cumperi un scuter sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Inca nu stiu exact ce voi face, poate intr-un final voi ajunge la un aprilia, runner sau nrg SH ca e criza financiara:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Iti iei scuter boboc in 1000 de euro. Exista un ghid aici pentru cum sa cumperi un scuter sh. Uite i-l dau eu pe al meu cu 1000 ( depinde de cursul valutar ) Boboc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) si eu ti-l dau...boboc, ba chiar si modificat e alegerea ta, nou sau sh Editat Februarie 8, 2009 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 si eu ti-l dau...boboc, ba chiar si modificat e alegerea ta, nou sau sh Ce scuter ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Vezi detalii in semnatura mea , am un SR 50 model 2006 daca te intereseaza. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Aprilia SR50 Racing Da e model de-ala cu un far, nu de-ala nou cu doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Aprilia SR50 Racing Da e model de-ala cu un far, nu de-ala nou cu doua Modelul acesta nu imi place:D Vezi detalii in semnatura mea , am un SR 50 model 2006 daca te intereseaza. Bafta! Frumusel scuterul. Ce modificari are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Intradevar nu sunt asa aspectoase ca modelele dupa 2005 , dar sunt frumoase si cele cu 1far Nu are nici o modificare. Contacteaza-l pe baiat , are toate datele de contact in anunt. Zii ca ii stii id-ul de pe motociclism sau de la sorin. Merci! Editat Februarie 8, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Rolly imi poti arata o poza te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) http://img230.imageshack.us/my.php?image=imagine193hm6.jpg Editat Februarie 8, 2009 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Parerea mea daca ai de gand sa umblii noaptea cu el si iti permiti ia runner daca nu te prea intereseaza mersul noaptea iati nrg ca motoru e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Parerea mea daca ai de gand sa umblii noaptea cu el si iti permiti ia runner daca nu te prea intereseaza mersul noaptea iati nrg ca motoru e la fel tu ai vazut nrg modelul nou ? , nu ii ca modelul vechi , cu lupe din alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 eu as alege runner... e chiar frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Posibil sa raman la NRG sau Aprilia SH nu nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 eu am runner .. si acolo e 1700 dar fara tva si la nrg la fel .. cat merge super bine .. e mai mare .. are rezervorul mare intre picioare si te poti lasa in curbe ... noaptea farurile chiar bat bine ... eu am mers si cu sr nou si nrg nou si cu runner nou si am ramas la runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Ne-ai innebunit cu Runner-ul tau frateeeee.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate