geza.benedekfi Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Lucrurile revin la normal : Mai multe poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 vad niste mistreti in fundalul pozelor ce stau linistiti.oare pentru ca e deschis sezonul de vanatoare la enduristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Iata si de la mine cateva poze mai interesante,am mai multe in semnatura(primul link).Acolo se vad si mistretii Toate cele bune VA doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Geza stie sa se dea si pe Yamaha ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Geza stie sa se dea si pe Yamaha ? ? Pai de aceea am scris"poze interesante" Cateodata Il mai "prind" in flagrant facand astfel de ciudatenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Si...o friptura d mistret n-a iesit? Editat Februarie 9, 2009 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 Am pus si un mic film ( realizat cu mari eforturi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Am pus si un mic film ( realizat cu mari eforturi ) Ar fi bine sa mai faci astfel de eforturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate