U R S U Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 In Bulgaria la Shumen se va desfasura a 9-a editie a concursului de indemanare a motocicletei/automobilului pe traseu accidentat. Pentru doritorii de a participa la aceasta manifestare fie competitoari, fie spectatori, voi scrie cateva detalii: ITINERAR: 1: Bucuresti-Giurgiu (70km) + Giurgiu-Shumen (190km) = 260km. TAXE: La vama romana, 40 RON taxa tranzit, 10 RON taxa ecologica si 25 RON taxa pod; la vama bulgara 2 EUR taxa ecologica si 4 EUR vinieta pentru 7 zile (cea mai mica); 2: Bucuresti-Calarasi (210km) + Calarasi-Shumen (230km) = 440km. TAXE: Bac 20 RON, vama romana 10 RON taxa ecologica, vama bulgara 2 EUR taxa ecologica, 4 EUR vinieta pentru 7 zile. Cazare: La hotel intre 4 si 14 EUR; CONCURS: Taxa de participare = 20lv = 10 EUR Conditii de participare: - este obligatoriu sa aiba costum cu protectii, casca, cizme de cross; - sa se prezinte cu motocicleta la inspectia tehnica pentru concurs - Sa se prezinte la inscrierea/conferinta pilotilor PROGRAMUL: Smbata, 3.12.2005 09:00 Inspectia Tehnica; 10:00 Inscrierea/conferinta cu pilotii; 11:00 Startul pentru prima motocicleta; 20:00 Afisarea rezultatelor (in cadru festiv la Hotel Shumen) Duminica 4.12.2005 Start „4x4 automobil” 14:00 Decernarea premiilor/ Am tradus si adaptat textul da la http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=2248 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 stii bulgareste la nivel profi? chiar ma intereseaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 nu pot spune ca stiu BG la nivel profi, dar nu mai stiu de cate ori am fost in BG! Cunosc de la centru catre mare! MERITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate