alex_sey Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Sunt pe ultima suta de metri in achizitionarea unui astfel de model,insa nu stiu mai nimic despre fiabilitate,intretinere,cat de bun e,consum,si alte aspecte importante. va rog sa imi dati cateva detalii daca ati avut sau stiti despre. mobra e din 2004,11000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_sey Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 chiar nimeni nu stie nimic de mobra asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 chiar nimeni nu stie nimic de mobra asta?? Salut...incearca sa iei legatura cu USERUL ACESTA...se pare ca detine o FUTURA bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut...incearca sa iei legatura cu USERUL ACESTA...se pare ca detine o FUTURA bafta Hai ma nu mai fi rau ca poate sa ia legatura si cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_sey Postat Februarie 12, 2009 Autor Share Postat Februarie 12, 2009 nu e nevoie sa "iau legatura".cine doreste si cunoaste poate posta in acest topic orice in legatura cu rst-ul.va rog nu e nevoie sa "iau legatura".cine doreste si cunoaste poate posta in acest topic orice in legatura cu rst-ul.va rog nu e nevoie sa "iau legatura".cine doreste si cunoaste poate posta in acest topic orice in legatura cu rst-ul.va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Cam acestea sunt din Bucuresti si dupa cate am inteles mai sunt vre`o 3 prin tara una la Ploiesti,una la Oradea si una... ... ...mai multe detali ti`am dat pe PM Intradevart cam scumpe la vedere Editat Februarie 13, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Domnu' smoke bordu' ala e de la golf sau passat ?? Editat Februarie 13, 2009 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Domnu' smoke bordu' ala e de la golf sau passat ?? Nu stiu ma de la ce e dar am inteles ca astia de la Wlosvagin au copiat bordul de pe Futura si oglinzile rabatabile Editat Februarie 13, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_sey Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 aha.frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) domnu' domnu' ,de ce cea din stanga are cauciucuri de choper ? Editat Februarie 14, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 domnu' domnu' ,de ce cea din stanga are cauciucuri de choper ? cred ca da ca aia nu este a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_sey Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 cum se explica diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) cum se explica diferenta? NU e nici o diferenta ...a fos doar o gluma sa zic asa ...diferenta dintre cele 2 pneuri este doar de marca si foarte putin de "bombeu" sa spun asa....dupa cum vezi in poza.. Metzeleru`ul cel din stanga e mai lat foarte putin decat Dunlop`ul.... Editat Februarie 15, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Hai ma nu mai fi rau ca poate sa ia legatura si cu mine de tine uitasem...my mistake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_sey Postat Martie 24, 2009 Autor Share Postat Martie 24, 2009 Extraordinara motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 e nashpa si scoate fum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_sey Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 cateodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ma intereseaza si pe mine un rsv din 2001 banuiesc ca au aceleeasi motoare in priincipiu sau poate stie cineva un rsv mai bine va intreb este normal sa "bata" daca putem zice asa oala de ambreiaj in timp din cauza cuplului f mare (frana de motor destul de brutala) adica este ceva destul de normal sa apara macar un sunet acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate