FanFane Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 nu cred ca ai nevoie de kit nou ... 2 chei mari sa slabesti piulitza de la ax ... un imbus si eventual un subler sa verifici distantele stanga dreapta sa fie aceleasti , ori asa .. ori o tragi pana la capat si ai rezolvat problema Daca lantul e inca functionabil si are doar probleme cu lungimea, o alta varianta e sa scoti 2 zale. La cat de in spate era, cred ca poti sa scoti lejer 2 daca nu 4. Dar, din cate stiu eu, lungime prea mare inseamna ca oricum e dus lantul si trebuie schimbat. Deci varianta cu scos zale e doar temporara, tot kit de lant e solutia corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 offtopic pentru cristifrig: Iti dau 2 link-uri: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16963 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...ew&ID=43352 PS l-am pus aici si nu am dat PM in cazul in care mai interseaza si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 vad ca ati fost ceva din grupul din vama,data viitoare o sa urmaresc mai atent miscarea de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Daca lantul e inca functionabil si are doar probleme cu lungimea, o alta varianta e sa scoti 2 zale. La cat de in spate era, cred ca poti sa scoti lejer 2 daca nu 4. Dar, din cate stiu eu, lungime prea mare inseamna ca oricum e dus lantul si trebuie schimbat. Deci varianta cu scos zale e doar temporara, tot kit de lant e solutia corecta. sau doar lantz ca nu are nevoie si de pinioane oricum misto plimbarea chit ca noi v-am prins din urma abia la giurgiu Editat Februarie 15, 2009 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 imi pare rau ca am plecat atat de repede, dar ioanei ii era foooarte foame de mancare pe bune, nu daia de petrom. Noi pe la 5 eram in Bucuresti si mancam. sper ca nu v-a deranjat ca am tulito.in rest totu bine si frumos, frig destul dar nu doborator, imi pare bine ca s-a lungit tura, chiar ma gandeam ca va fi prea scurta, a fost mai ok asa. meteo nu zice de bine, deci weekendul viitor tare imi e ca dau o tura prin dormitor... Dar iata si pozele multumim de poze, nimeni nu s-a suparat, daca totusi vremea e buna , poate mai tragem o tura pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 vad ca ati fost ceva din grupul din vama,data viitoare o sa urmaresc mai atent miscarea de pe forum Lasa, kidule, considera ca saptamana asta ai facut economie de bani ca sa o facem mai lata in 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 oricum a meritat plimbarea ati vazut e o nins ieri asa ca mai asteptam iesi de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate