->Bullet<- Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 frumos nu ? yamaha ''powerplant'' , kick-starter... si un design inedit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 domne fereste , da ce betishugu meu i aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Hmmm...super tare, chiar imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Foarte interesanta motocicleta. Arata tare bine si motorul ala de Yami. io cred ca e pegas,nu? urata raaaauuuuu(minimalism dar nici chiar asha ) Prietene ,nu exista motociclete urate. Exista doar gusturi diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 Foarte interesanta motocicleta. Arata tare bine si motorul ala de Yami. Prietene ,nu exista motociclete urate. Exista doar gusturi diferite. adevarat (astept si eu mai multe detalii de la tipu respectiv...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 (editat) GATA AM AFLAT ! MAI MULTE DETALII AICI ! TREBUIE SA INTRATI BAIETII SUNT PREA SMECHERI http://web.ardcorechoppers.com/index.html Editat Martie 11, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Arata foarte bine, ce-i drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate