Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Salut ! am nevoie de informatii : 1. Ce cauciuc pot pune pe spate la un minsk? in carte scrie 300/80-18 . ce se poate adapta si de unde cumpar ? doar cauciucul , sau daca este nevoie toata roata : janta + cauciuc (nu gasesc guma de minsk ) 2. Cum repar cutia de viteze ? imi sare din treapa a 2-a inspre a 3-a , si din a 4-a in jos spre a 3-a . Cine are o cutie de viteze sau un motor de minsk ? sau informatii despre remedierea problemei ? Multumiri anticipate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 eu am avut tot asa imi sarea dintr-a 4-a spre a 3-a si am reglat ambreiaju si acum sare mai rar daca o turez tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 eu am ambreajul reglat . eu am furcile alea de selectare a pinioanelor tocite in partea ia unde intra in discul al de selectare . din cate in eu minte knd l-am desfacut ... ce roata pot sa imi pun pe spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 (editat) pai daca nu ai janta ... e cam greu ca banuiesc ca ai vazut si tu acolo unde intra roata are 4 gauri in care intra janta ... nu e ca la bicicleta sa intre pe cadru direct ... vad ca esti din bucuresti ... dc nu faci o vizita pe la magazinu lu cristi tunaru ca s-ar putea sa aiba Editat Decembrie 6, 2005 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 (editat) am janta imi trebuie doar guma si nu are 4 gauri are 5 sau 6 , l-am suant pe cristi , nu are guma de minsk si a zis ca aduce anu viitor . Editat Decembrie 6, 2005 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 pai ce minsk ai tu ma ?? la mine asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 minsk din 92 , si acolo unde este pinionul , am 5 sau 6 gauri dalea in care se ataseaza roata de pinion . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 iote ce de probleme pe aici bah voi vorbiti serios? amandoi! asa... pe spate poti sa-i pui linistit 3.50, sigur gasestti la tunaru! iar cu furcile alea nu e chiar asa... cel mai probabil ai crabotii de pe pinioane tociti... sau cum mama lor le spune! cand ai furcile tocite de obicei se intampla sa nu-ti intre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 l-am intrebat pe tunaru daca are cauciuc de minsk si a zis ca nu are ... aduce la anu` ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 mah, nu-l intrebi de cauciuc de minsk ma ii ceri un 3.50 pe 18 si gata balciu'! sau iti iei unu' de firma pe la vrun milion juma'! ala ti-a spus ca n-are ca minsku' are 3 pe spate de obicei, tu cere-i 3.50! si vezi ca la tunaru mai e un mos care abia isi taraie bashinile da' el cica mai vinde din cand in cand! aluia trebuie sa-i desenezi! eu am fost asta-vara si discutia a fost cam asa: eu: cablu de jawa aveti? el: de ij? eu: nu, de jawa el: a! imediat eu (dupa ceva timp si dupa ce am observat ca se uita in gol): cablu' meu? el: de dnepr? eu: de jawa! el: pai nu stiu eu: al coishpelea de pe raftul al treilea! el: a! da, avem de jawa! nu mai stiu cat era da' s-a uitat pe o foaie, i-am dat banii si am plecat cat de repede am putut sa nu se ia dreq cumva! :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 cauciu de enduro sau japoneza care sa mi se potriveasca aveti sa-mi vindeti si mie ? (Cristi Tunaru nu are cauciucuri de loc ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 mah, nu-l intrebi de cauciuc de minsk ma ii ceri un 3.50 pe 18 si gata balciu'! sau iti iei unu' de firma pe la vrun milion juma'! ala ti-a spus ca n-are ca minsku' are 3 pe spate de obicei, tu cere-i 3.50! si vezi ca la tunaru mai e un mos care abia isi taraie bashinile da' el cica mai vinde din cand in cand! aluia trebuie sa-i desenezi! eu am fost asta-vara si discutia a fost cam asa: eu: cablu de jawa aveti? el: de ij? eu: nu, de jawa el: a! imediat eu (dupa ceva timp si dupa ce am observat ca se uita in gol): cablu' meu? el: de dnepr? eu: de jawa! el: pai nu stiu eu: al coishpelea de pe raftul al treilea! el: a! da, avem de jawa! nu mai stiu cat era da' s-a uitat pe o foaie, i-am dat banii si am plecat cat de repede am putut sa nu se ia dreq cumva! :kiss: mare afon tunaru asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 nu era tunaru mah, era un mos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate