Silvian Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 foarte frumos...se pare ca o sa avem din ce in ce mai multe dvd-uri in fiecare an.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 foarte frumos...se pare ca o sa avem din ce in ce mai multe dvd-uri in fiecare an.... Bravo Silviu ! Tu ai facut montajul ? Faci concurentza la filmul lui Emy ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvian Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Bravo Silviu ! Tu ai facut montajul ? Faci concurentza la filmul lui Emy ? Eu am facut montajul asta dar nu m-am gandit sa-i fac concurenta prietenului meu Emi. Motivul a fost cu totul altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 (editat) Eu am facut montajul asta dar nu m-am gandit sa-i fac concurenta prietenului meu Emi. Motivul a fost cu totul altul. :) daca reusesti sa-i vad asa toata stima parca ii si vad in fata mea... Editat Februarie 25, 2009 de calinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 catastrofeee!!!!!!camicaze!!!asta inseamna sa fortezi fara tehnica.mai sint itregi baieti astia???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 catastrofeee!!!!!!camicaze!!!asta inseamna sa fortezi fara tehnica.mai sint itregi baieti astia???????? Daca nu te-ai prins....asa-i "filmul" !!! Si pot sa-ti spun sigur ca nu multi merg la fel de bine ca ei !!! asa ca CIOCU MIC daca esti in necunostinta de cauza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Daca nu te-ai prins....asa-i "filmul" !!!Si pot sa-ti spun sigur ca nu multi merg la fel de bine ca ei !!! asa ca CIOCU MIC daca esti in necunostinta de cauza ! pe jumate din ei ii stiu de la valcea de la emd..se c-am stiu baietii ca meserie..filmul e extraordinar si in timpul vizionarii lui la club se auzea in toata carciuma..auuu.ooooo.maaaama,frate ce a dat-o ala(cel mai lung comentariu de altfel)intrerupt imediat de aaaaaa.. samd.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 in filmulet sunt selectate si prezentate doar fazele care starnesc reactii ca> aaauuuu.oooooooo,wwwwaaawwww!!! inevitabil si oricat de bun ai fi , in sportul asta se intampla si "chestii" ca cele prezentate in filmulet !!! Numai bine si....NOROI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) pe jumate din ei ii stiu de la valcea de la emd..se cam stiu baietii ca meserie..filmul e extraordinar si in timpul vizionarii lui la club se auzea in toata carciuma..auuu.ooooo.maaaama,frate ce a dat-o ala(cel mai lung comentariu de altfel)intrerupt imediat de aaaaaa.. samd.. am o mare problema cand ma grabesc sa scriu cam cu liniuta..probabil la ora aia chiuleam.. iertare marite soso de offtopic.. Editat Februarie 28, 2009 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 catastrofeee!!!!!!camicaze!!!asta inseamna sa fortezi fara tehnica.mai sint itregi baieti astia???????? marite guru intr-ale endurismului , te rog sa ne scuzi ca noua nu ne iese din prima urcarea , ce sa facem daca nu toti am fost inzestrati de mama natura cu atata inclinare spre acest sport in comparatie cu aptitudinile d-voastra , de fapt filmul se vroia ceva hazliu , se pare ca unii nu prea au simtul umorului si i-au totul prea in serios . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 inca o chestie care imi place la forum...tot timpul se gaseste unul care nu intelege exact...si de acolo incepe cearta...asa ca-l invit pe dansu sa-si faca rost de tot dvd-ul...dar sincer, 3/4 din dvd sunt doar reusite, dar mie imi place cel mai mult parte-a patra...pt ca-i cea mai haioasa si poti sa vezi unde ai gresit....sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate