DORUMASTER Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Sambata (11.12.05 ) incercam sa facem o plimbare scurta ( de 3-4 ore ) undeva in apropierea Buc. ....veniti cu propuneri .... - plecarea de la OMV Baneasa la ora 12.00 - 12.30 - pana acum : - Eu - Constantin - Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 As fi mers si eu dar din pacate sunt plecat din Bucuresti. Drum bun si mult soare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Si eu cred ca ies un pic in weekendul asta. Din pacate sunteti prea departe pentru mine. Pe frigul asta nu ma indepartez la mai mult de 60-70 km de Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 11-12-05 cade duminica ! care e smenu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Eu acum m-am intors de la Bran, am facut vreo 100 km. Sunt -2, -3 grade afara Am aflat si eu astazi ca manusile chirugicale chiar isi fac treaba calumea. Numai la picioare mi-a fost un pic frigut, in rest a fost fain La voi cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Si la CJ e cam frig. Am iesit un pic da mi-a cam inghetat botu' (casca de enduro) si genunchii. Cred ca e pe gata anu' asta pt moto. PS Care e treaba cu manusile chirurgicale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Le pui pe sub manusile de moto. Eu l-am avut pana la Codlea, dupa care le-am rupt din greseala. Pana la Codlea n-am avut nici o problema. In schimb de la Codlea pana la Bran mi-au inghetat un pic mainile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate