Sari la conținut

Hombre

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hombre

  1. Salut,

    Vreau si eu doua brelocuri cu "remove", cum facem ?

  2. Ma bucur ca te-am putut ajuta, daca poti sa iei de la Trancanici si ptr mine e ok. Berea e la rece deja !!!
  3. Trebuie sa gasesc scaritele originale, ca nu stiu pe unde le-am pus si sa ti le dau, fara niciun fel de pretentii, eu mi-am luat altele de pe Louis.
  4. Multumesc mult , ma suna intr-o ora sa-mi spuna daca mai are, sunt dator cu o bere.
  5. Salut, am si eu nevoie de suportul scaritei spate dreapta adica toata hardughia aia care tine si frana spate, daca stie cineva de unde pot sa iau asa ceva la SH. Pretul piesei in magazin e destul de prohibitiv iar cu sudura am incercat si nu tine mai mult de cateva drumuri cu pasager, o sa incerc sa ajung azi pe la Arc sa mai dicut cu voi Multumesc anticipat .
  6. Uitati-va ce e in stare acest jeg de om : http://www.cotidianul.ro/138216-Cornel-Nis...t-de-circulatie
  7. 1. Cal destept in Poiana Brasov 2.Calugarita
  8. Asta-i baiatul meu : face 10 ani anul acesta si e mare fan moto
  9. Am fost unul din cei care au oprit imediat dupa ce-l luasera pe motociclist cu Salvarea, in afara de a fi martor la testarea alcolemiei soferului implicat si la masuratori nu am putut ajuta cu altceva. Soferul masinii era destul de socat , nu am putut sa scot nimic de la el iar tipa din dreapta tot repeta ca nu l-a vazut deloc pe motociclist, ce pot sa spun este ca cel cu R6 venea pe Basarabia dinspre Muncii iar masina i-a taiat fata dispre sensul celalalt cred (ori a vrut sa intoarca, ori sa intre in parcare). Se pare ca motociclistul a scapat destul de usor , ii urez multa sanatate si mai multa atentie .
  10. Multumim pentru ajutorul acordat colegului nostru, din cate observ sunt din ce in ce mai putin OAMENI care mai fac asa ceva, cei mai multi prefera sa treaca impasibili pe langa accidentat. Off topic: Homar vine de la Horia Martis nu de la ceva cu coada si clesti, ptr cei fara imaginatie.
  11. Hombre

    Hornet Vs Gsr

    Marimea rezervorului n-are nici o legatura cu subiectul trafic, e o chestie de design , latimea maxima a motocicletei e data de oglinzi de obicei. GSR-ul e foarte manevrabil, ma strecor foarte bine printre masini dar cu multa atentie la microbuze (apropos de oglinzi). Daca ai de gand s-o folosesti cu precadere in oras, trebuie sa iei in calcul si consumul, care nu e de neglijat . Ca sa-ti faci o idee eu fac plinul la 280-290km facuti, cand mai am vreo 3 litri in rezervor. Bafta .
  12. Hombre

    Hornet Vs Gsr

    Ca de obicei e chestie de placut/vazut si de cati bani dispui la momentul respectiv. Eu mi-am luat Gsr-ul, imi place ca e mai ieftina, e f usor de manevrat, friendly ca sa zic asa si putere destula (are motorul de gsx-r totusi). Minusuri: lacul e de mai slaba calitate decat la Honda pe care am avut-o pana in primavara, dar se rezolva cu tank protectors si cu laterale de rezervor. Acum sunt la momentul accesorizarii: parbriz touring, crashprotectors si ce mai incape, sa vedem..
  13. Ralucone si Borris, insanatosire grabnica si fara alte belele pe viitor va urez ! Ptr Borris: astepta-te ca rezolvarea dosarului de dauna sa dureze cel putin o luna, daca nu mai mult. Eu am trecut de curand prin asa ceva , un sarman caine sinucigas s-a aruncat in fata mea la mai putin de 5 metri, eu avand vreo 60-70 km/h am efectuat cu succes un flik-flak cu tot cu moto din dotare....dauna totala motorul si cainele.....eu doar echimoze si dureri. Am recuperat banii de la Asiban in exact 2 luni dupa multe insistente : din valoarea asigurarii se scade franchiza (in cazul meu 20%), eventualele rate pe care le mai ai de platit la Casco, valoarea evaluata a epavei si ti se livreaza restul de bani. Poti opta ptr pastrarea epavei. Daca pot sa te ajut cu ceva amanunte tel meu este 0723 288 407-Horia. Ptr cei din Bucuresti care isi doresc stickere cu "Atentie la moto" - va pot ajuta cu modelul : dreptungiular, in stanga are o retrovizoare in care se vede un moto, pe dreapta un moto in evolutie iar intre ele textul- "e langa tine- atentie la motociclete" totul pe fond galben . Imi pare rau ca n-am cum sa pun un link sau foto sa-l vedeti. Mai am exact 5 bucati-free. Cei interesati sa-mi dea un tel si se aranjeaza, eu stau pe langa pasajul Marasesti. Cheer up Raluca si Borris !!!
  14. Am cumparat rimstripurile de la un magazin din Cotroceni si le-am pus singur, nu e mare filozofie. Oricum se gasesc mai greu cele pe rosu, nu stiu de ce.
  15. Hai sa o "pun" si eu din nou, mai de aproape de data asta. Intre timp i-am inlocuit becurile cu Philips Blue Vision si maine ii shimb semnalele fata cu unele mai mici cu leduri.
  16. Poti face orice doresti cu f3-ul . Eu am un F4 din 2005, nu e mare diferenta intre ele si fac Bucurestiul zilnic (peste 12 grade Celsius ), serviciu, drumuri scurte si nu te dezamageste nici la drum lung.
  17. Ma bucur ca ai scapat asa de usor si un sincer respect pentru LaurBalaur, din ce in ce mai rari cei carora le pasa ! Si , daca imi permiti, un sfat de la un biker mai in varsta: cand opresti sa dai prioritate pietonilor incearca sa te incadrezi cat mai aproape de limita dintre benzi in asa fel incat sa-i lasi o portita de trecere "meseriasului". O spun din proprie experienta, am avut zeci de faze de genul asta numai de cand am scos-o de la naftalina, adica de o saptamana Bafta la reparat motorul
  18. Faina motocicleta, s-o folosesti sanatos !
  19. Corect. Si nu, nu o vand deoarece este deja membru al familiei. Aaaa, daca mi-ar iesi niste bani de undeva as cumpara un F3 urgently, pentru suflet.
  20. Hop si eu, am descoperit topicul doar de cateva zile. Am un CBR 600F (PC35) luat de nou in 2005, in mai 2007 face 2 ani de cand nu a luat nici o trinta. Sunt f multumit de ea si i-am mai cumparat cate ceva de ziua ei : o toba Arrow si niste minere Harrys. Sa nu credeti ca nu imi plac modelele mai vechi, F3 imi place mai mult decat a mea dar am optat ptr o motoreta noua ca sa nu am probleme cu ea de la inceput. Sa va traiasca motoarele si sa aveti parte de ele cat mai mult !
×
×
  • Creează nouă...