vladvalah Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 reparatii carene ,aerografie.....tel : 0726 061 265 sau mailati la vladvalahaus@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 tovarasu, mai bine ne-am asocia astia din clubu'ciacanarilor cu astia din clubu matale..ceva de genul ciocanari spirtisti...sau ceva de genu..ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 ingalbejite-ai inegrite-ai luate-ar tremuratu iesite-ar ochii balanganite-ai constipate-ai la stomac; ca si tatuajuu mil-ai facut strimb da beat ce erai vlade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 In ce oras esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 ingalbejite-ai inegrite-ai luate-ar tremuratu iesite-ar ochii balanganite-ai constipate-ai la stomac; ca si tatuajuu mil-ai facut strimb da beat ce erai vlade ba stana ..in primul rand nu fac tatuje beat...sti f. bine,sa te manance goangele si bubili rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 e clar daca esti din ploiesti esti treaz doar vara cand conduci la drum lung sau cum???\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2006 e clar daca esti din ploiesti esti treaz doar vara cand conduci la drum lung sau cum???\ vad ca fii ploiestiului si-au facut renume....da tata " ca cam asa"....dar .....finul meu: el pettalla,pe numele adevarat :pedala, s-a cam da la fund si am incercat sa-i ridic niscaiva moralu`...bafta si asfalt dezghetat! ploiesti minciuna !!!!!!!!!!! nu rade ca se ia ingalbejite-ai inegrite-ai luate-ar tremuratu iesite-ar ochii balanganite-ai constipate-ai la stomac; ca si tatuajuu mil-ai facut strimb da beat ce erai vlade ar fi bine cu " constipate-ai' ca am cufureala de cateva zile ...imi vine sa beu lichid de frana poate scap...ca-n rest le-am incercat pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 glumeam...........nasule ma talpa iute, nu te baga tu in treburile de familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate