zadanny Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Ulei care se pune la virago 250 e SAE 20W40 pt. vara. Am gasit un magazin pe care nu-l stiam (la cluj in marasti pe fabricii, am uitat cum se numeste) si din curiozitate am intrat sa vad ce ulei au. Si am intrebat daca au 20W40, nu am gasit, insa tipul care se ocupa cu uleiurile mi-a explicat ca uleiul asta poate fi inlocuit cu succes de 10W40 sau de 10W50 deoarece include proprietatile lui 20W40 si zicea ca chiar protejaza motorul mai bine. Voi ce credeti? Sau ce stiti despre teoria asta? e sustinuta? Sau trebuie respectata strict recomandarea manualului de intretinere? (Daca cautati 20W40 se gaseste la Autoland in Valcele.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 eu bag dupa carte....dar despre proprietatile uleiurilor ar fi o poveste lunga,daca o sa cauti pe site,o sa gasesti un topic despre uleiuri.....parerile sunt impartite.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 la virago am pus Castrol SAE 20W40......despre VN suntem offtopic...vorbim dincolo... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 Bai g\se gaseste si 20W40, fiindca de multe ori ma incurc cand iau pt moto ale mele 20W50. Cat despre proprietati, vezi sa scrie API SJ sau SL Mai degraba poti inlocui 20W40 cu 10W50 sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 producatorul zice asa: SAE 20W40 tip SE,daca temperatura exterioara e la minim 5grade celsius........SAE 10W30 tip SE daca temp ext este de maxim 15grade celsius.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate