Sari la conținut

zadanny

INACTIV
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zadanny

  1. Ovalizate discurile pe fata !! unii o incercat sa le rectifice dar nu o iesit mare lucru ....deci ..... mai bine sa le schimbi !! bafta
  2. check this out! http://ursa.irk.ru/manual/ http://www.flatoutmotorcycles.com/fiche_se...90&fveh=383 Nu stiti unde gasesc manual de kawa zephyr 550?
  3. o sa merg cat de curand... sa termin odata cu strsiunea si ma duc
  4. pai le-am scos....si a pornit cu ele scoase...si a mers eu ma intreb daca nu cumva senzorul ala are meseria sa inchida circuitul de benzina cand se rastoarna motorul. Sau poate e senzor de temp. si chestia la care ajunge in carburator sa fie rezistenta care sa incalzeasca combustibilul( exista asa ceva la vw broscuta, doar ca acolo lipseste senzorul).
  5. Socul nu e automat... exista si maneta de soc... Merci pt raspunsuri baieti!
  6. Am revenit cu inca cateva poze si cu explicatii noi. Firele alea caronizate pleaca de la senzorul ala rotund din chestia aia transparenta( se vede in poza) si ajung la carburator. Stie cineva ce rol are senzorul ala si ce actioneaza pe carburator. Pls...nu va suparati ca insist.
  7. k merci! Am vrut sa -i intreb si pe baieti, ma gandeam ca poate imi zice cineva ce actioneaza firele alea.
  8. Am o pb. si vreau sa va cer sfatul. De curand am observat ca am doua fire care s-au ars, s-au carboniat ca la scurtcircuit. Firele astea doua sunt mai subtiri decat majoritatea firelor de pe instalatie, pleaca din manunchiu ala mare de fire si se duc la carburator? Motorul meu (virago 250, un singur carburator) merge la fel de bine ca inainte sa se carbonizeze firele alea. aveti idee ce alimenteaza firele alea?(rezistente, electrovalve?) Sper sase vada ceva inpoze. Si inca ceva : Ce face senzorul termic situat pe partea stanga, simetric opus filtrului de aer, intr-o carcasa identica? (ar putea aveo vreo legatura cu firele alea carbonizate)
  9. zadanny

    New Chopper In Town

    ...foarte fain... choppereala placuta!
  10. http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/taal.asp iti introduci datele motorului si zice ce ulei tre sa bagi. cel mai bine zic eu ca ar fi sa cauti owner's manual. http://www.yamaha-motor.com/star/service/v...ls.aspx?ls=star Este pe undeva pe forum un topic pentru manuale... Succes!
  11. http://www.yamaha-motor.com/star/myyamaha/.../starthere.aspx Pt yamaha: virago si altele
  12. zadanny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Sal! Am o intrebare scurta pt. posesorii de virago 250. La mine nu revine acceleratia la pozitia minima, numai daca o aduc eu cu mana. (cred ca i place ) La voi e tot asa?
  13. zadanny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu postez din nou, cu poze mai reusite.
  14. Eu am mai postat odata aici, dar nu era cam dupa ploaie motoru atunci si nu arata prea bine. Il rog pe moderator sa scoata pozele alea (daca nu a facut-o pana acum).
  15. zadanny

    Sfat Pls...

    daca tot nu iti plac....nu le vinzi? DE unde le-ai cumparat? Si eu vreu sa imi iau.
  16. zadanny

    Virago 250

    Sunt incepator si am virago 250 de 17Hp. Am gasit pe net modele de 22hp. Modelele de pe net cu 17 Hp au precizat in paranteza(reduced efect). Sunt limitate modele de 17 hP??? (Adica am 5 cai care nu fac nimic? )
  17. Si eu sunt incepator.Am 184cm si 93kg. Mi-am luat virago de 250 si mi se pare ok. Nu cred ca e nevoie sa mergi la capacitate prea mare. Eu zic ca e important sa te simti tu comod pe ea.
  18. Si eu as veni. Mi-ar place sa fie in august. Sau in iulie intr-un weekend.
  19. zadanny

    Un Chopper

    Io zic ca nu-i bine daca incearca sa compenseze o parte scurta a corpului motociclistului. Da' nu-i bai!
  20. zadanny

    Mi-am Luat Virago !

    Frumos motor! Sa-l folosesti sanatos! si eu am tot virago. (deja suntem 2 in ab. putem face funclub)
  21. zadanny

    Ulei La Virago

    Ulei care se pune la virago 250 e SAE 20W40 pt. vara. Am gasit un magazin pe care nu-l stiam (la cluj in marasti pe fabricii, am uitat cum se numeste) si din curiozitate am intrat sa vad ce ulei au. Si am intrebat daca au 20W40, nu am gasit, insa tipul care se ocupa cu uleiurile mi-a explicat ca uleiul asta poate fi inlocuit cu succes de 10W40 sau de 10W50 deoarece include proprietatile lui 20W40 si zicea ca chiar protejaza motorul mai bine. Voi ce credeti? Sau ce stiti despre teoria asta? e sustinuta? Sau trebuie respectata strict recomandarea manualului de intretinere? (Daca cautati 20W40 se gaseste la Autoland in Valcele.)
  22. zadanny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Si eu am virago de 250. Din 93. Am facut doar 60 km pana acum. ......dar vine si primavara.......... Si eu am virago de 250. Din 93. Am facut doar 60 km pana acum. ......dar vine si primavara..........
×
×
  • Creează nouă...