Dragonu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 un baiat alex... mergea destul de bine... cesu' rau ce sa zic tocmai vroia sa se opreasca si mai avea vreo 50 de metri pana la noi... se intampla... operat la spitalul Bagdasar Arsenie, ruptura de femur cu suprapunerea oaselor si ruptura de muschi femural Pe acelasi picior a suferit o alta ruptura de tibie cu sfaramarea osului de la glezna la un concurs de viteza in Arad Pentru cei care vor sa faca o vizita de incurajare poate fii gasit la spitalul Bagdasar la etajul 9 Uram insanatosire grabnica si te asteptam la "coclau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 azi merg la coclau pe la 11 sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 colega azi avem program administrativ vine un buldozer toata ziua a vorbit marius cu el si pe la 10 se duce sa il ia deci haideti ca tre sa ne incordam azi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 azi merg la coclau pe la 11 sunt acolo cu lopata si tarnacopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 (editat) ne-am incordat si a iesit ceva frumos, da ne-am incordat cam putini... Editat Martie 14, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 maine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ok io am plecat..care vi ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 am fost si eu astazi....suuuper tare....sapt viitoare sper sa ma pot prezenta cu cei 50 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 aveti idee cum dau si eu de tipul cu aparat foto?!as vrea si eu pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 presupun ca va pune singur pozele aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 pozeleee......... ca am ajuns acasa la fel de curat cum a plecat si nu ma crede nevasta ca am fost cu motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) deci eu sunt alibiul vostru pt nevasta sunt putin modificate in ps dar nu se vede deci: POZE Editat Martie 16, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 nice..... doar ca io nu ma vad never mind... se vede ca nu era mizerie..poate e suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 cand ajunc acasa ma uit si dupa cateva poze cu tine, sa imi spui cine erai ce motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 husaberg... albastru-galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 deci eu sunt alibiul vostru pt nevasta sunt putin modificate in ps dar nu se vede deci: POZE merci om!!!!f tari pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 FOARTE TARI POZELE, MULTUMIM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 circuitul e gata pe jumatate, cu cat o sa ne strangem mai multi sa punem de o ciorba cu atat o sa il facem mai repede, nu pot sa il construiesc singur, il construim impreuna....(hai ca am dat-o in campanie electorala, ma votati? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 (editat) noua trasa-linie galbena, rosu= modificari aduse pana in prezent,albastru=delimitari cu panglica, alb= va urma... Editat Martie 16, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 e f misto gandit.....am vorbit cu baietii cu sm si au spus ca vor si eu sa dea bani sa mai chemam buldozerul...poate pana duminica viitoare strang eu banii si ii aduc sau ii chem chiar pe ei duminica sa ii dea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) baiatul cu husaberg este rugat sa imi confirme cand si-a descarcat pozili sa pot sa sterg si eu albumul special cu pozili sale http://picasaweb.google.com/dracushorul/Husa# si inca una pt bravo baiatu` mi-a placut prestatia ta cu sm Editat Martie 16, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 merci florine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 merci om!!!!f tari pozele!!! Multumim man pt poze foarte frumoase ......mai ales eeeeuuuuu...!!!! Dama' dracu' ....!!!! kilo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 noua trasa-linie galbena, rosu= modificari aduse pana in prezent,albastru=delimitari cu panglica, alb= va urma... chiar sunt curios sa testez si eu circuitul voastru. va fac o vizita curand. bravo, cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 baieti am sa incerc sa aduc eu niste banda sa delimitam traseul.....sa vad daca mai are tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate