burgmanK3 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Salut ! Sunt Aurel si pentru ca sunt nou pe acest forum...am considerat ca este bine sa ma prezint. Am un burgman 400 din 2003 si sunt foarte multumit de achizitie. Este primul meu scuter si pot sa declar ca este mult peste asteptarile mele...motor super. Sunt curios cate asemenea scutere sunt in Bucuresti si poate facem un club daca sunt doritori. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Salut! 1.bun venit pe forum:D si 2.exista deja grupul posesorilor de Suzuki Burgman:) Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Club = Grup ??? Felicatari pentru achizitie , sa il stapanesti sanatos fara incindente si muuuuuuulti kilometri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Salut ! Ma numesc Cristian din Bucuresti si am si eu un Burgman AN400 din 2000, 49.000 km. Am inteles aiurea sau exista un club al posesorilor de Burgman ?!? Da-ti-mi si mie mai multe detalii, please... Locuri de intalnire, plimbari organizate, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Salut ! Ma numesc Cristian din Bucuresti si am si eu un Burgman AN400 din 2000, 49.000 km. Am inteles aiurea sau exista un club al posesorilor de Burgman ?!? Da-ti-mi si mie mai multe detalii, please... Locuri de intalnire, plimbari organizate, etc... ...salut Cristian...nu clubul exista ci grupul posesorilor de burgman...este un topic dedicat acestor motorete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate