cip Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Salut, De revelion o sa mergem linga Huedin, satul Calatele, cam la 5 km de lacul Fintinele. O sa fie 3 jeep-uri si eventual o motocicleta (destul de putin probabil, dar ca sa fiu on-topic :-) ) . Rugamintea pentru cei care cunosc zona: cautam niste trasee de plimbare prin zona respectiva care sa poata fi facute intr-o zi. Eventual un drum de trecere peste munti catre Arieseni sau Albac, care sa fie practicabil cu masina. Multumesc, Cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
husqki Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 un drum de trecere peste munti catre Arieseni sau Albac, care sa fie practicabil cu masina mai greu in acea perioada - depinde de cata zapada va fi . Oricum : calalatele - belis - poiana horii - pasul ursoaia - s.a.m.d cauta o harta cu zona padis si / sau apuseni - aveti ce face (/ unde sa va datzi) DISTRACTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 calalatele - belis - poiana horii - pasul ursoaia - s.a.m.d -MĂTIÂŞEÂŞTI - HOREA - ALBAC. Pâna la cabana de sub Ursoaia se urca iarna cu Aro 10...nu stiu in pas daca mai circula cineva ... Să nu ratezi lacurile de pe Somesul Cald. Si eu o sa fiu in zona...Distractie maximă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Si eu o sa fiu in da zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Si eu o sa fiu in da zone O punem de-o întrunire ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Decembrie 17, 2005 Autor Share Postat Decembrie 17, 2005 Multumesc mult pentru sfaturi. Puteti sa imi confirmati daca drumul de care vorbiti este cel din attachment ? Cit despre intrunire, sigur, daca avetzi pofta de o tuica fiarta sau un vinulet, noi o sa fim acolo de pe 30 dec pe 3 ian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 Multumesc mult pentru sfaturi. Puteti sa imi confirmati daca drumul de care vorbiti este cel din attachment ? Cit despre intrunire, sigur, daca avetzi pofta de o tuica fiarta sau un vinulet, noi o sa fim acolo de pe 30 dec pe 3 ian. CONFIRMAT ! Sa nu cumva sa faci dreapta la int. din Poiana Horii ca iesi in Calineasă-PadiÂş...dacă se poate. Luati si skiurile cu voi...la ArieÂşeni puteti baga o tura !!! Si tu umbli cu harti de la army ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 (editat) No, CIP-ule, cum a fost ? Ai trecut ? Noi am fost pe Valea Stanciului...4 motoare. Ce fain mere DRZ-u pe zăpadă îngheţată... L-AM ÎNTĂLNIT PE 'requiem' nu am poze...sorry... REQUIEM ai tu ??? Editat Ianuarie 9, 2006 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 cred ca oricum nu ma lasi in pace daca nu bag ceva poze.. uite catea: tu ti-ai luat zborul prea repede, nu tea prins nimeni.. [attachmentid=53458] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 cred ca oricum nu ma lasi in pace daca nu bag ceva poze.. uite catea: tu ti-ai luat zborul prea repede, nu tea prins nimeni.. Nu ai fost tu destul de rapid... După 250km cu dânsa pe remorcă pe tine tu te-ar mânca să-i dai gaz ??? CE POZA MARE AI PUS abia se încarcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 am mai pus poze in postul de mai sus.. dar merge mai aiurea netul.. mai incerc maine poate merge mai bine.. salut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 am mai pus poze in postul de mai sus.. dar merge mai aiurea netul.. mai incerc maine poate merge mai bine.. salut!!! FAIN...mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2006 No, CIP-ule, cum a fost ? Ai trecut ? Noi am fost pe Valea Stanciului...4 motoare. Ce fain mere DRZ-u pe zăpadă înghețată... L-AM ÎNTĂLNIT PE 'requiem' nu am poze...sorry... REQUIEM ai tu ??? Bravo voua pt. tura. La noi s-a cam varsat pt. ca nu am avut destule masini :-( . Am fost la Calatele si ne-am dat cu parapanta. Oricum super frumos acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate