adysnt2008 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Nu prea ma bucur ca nu am carnet inca...In aprilie il iau si prind sezonul urmator...Numai bn id-ul meu de mess este "adrianstarpariu" dar nu ar fi rau daca l-as avea si pe al tau sa mai discutam una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 am creat acest topic in ideea de a ne gasi mai usor pe viitor va rog sa lasati un nr de tel si un id de mess cei care au obiceiul sa devieze de la subiect sa se abtina(doar nr de tel si id-uri) si cum este frumos incep primul tel:0740.182.927 id mess:pantani22ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 mertan- id bsc_lx sau mertan_Stiker 0745 216 423 0765 000 455 0723 15 16 77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Yahoo :motor_pe_injectie Telefon :ma abtin Pentru cei ce au de gand sa treaca prin Comanesti,dati un buzz,poate ma alatur si eu la plimbare:) Raspund la numele de Stefan sau..."ROAAACKEREEEE!!!" )) Editat Martie 2, 2009 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 Salut Ma numesc Adrian, calaresc o HONDA DEAUVILLE rosie id messenger: adrianstarpariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Salut, Chiar sunt curios câți își vor lăsa numerele de telefon și id-urile aici. id: scamosu_gl tel:0761909409 Care ajungeți prin Comănești dați și voi câte un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Salut! Sunt Lucian, Honda Deauville 650 ID: evo.moto Nr.tel: 0740470725 Va pot ajuta cu piese sau diferite accesorii de pe Ebay (www.ebay.it) Numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Macke: YID: verga_cip De obicei raspund la numele de Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Seby ID: sebiantonie Tel: 0746511522 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_rider Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 salut stefan nr meu e 0746 035 848 id: dark_rider_stf_062000@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex20bc Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Numele meu este Alex tel 0770533985 si id mess toma_alexandru_84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Curios 486 de vizitatori dar numerele de telefon ți id-urile de mess le poți număra pe degetele de la mâini..foarte frumos băcăuanilor, vă e frică să le publicați?...ce spuneam eu mai la început?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nume: Alex Id: bargaoanu_alexandru Tel: 0742089646 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Curios 486 de vizitatori dar numerele de telefon ți id-urile de mess le poți număra pe degetele de la mâini..foarte frumos băcăuanilor, vă e frică să le publicați?...ce spuneam eu mai la început?.... Eu nu am nimik cu nimeni, insa de raspuns iti raspund la telefon daca ma suni, dar daca spui ca esti de pe motociclism si ai userul Zgarbeatza Iftode ... sa mor daca stiu cine esti ... Sa inceapa sezonul, sa iesim, sa ne cunoastem, apoi facem si schimb de telefoane... Adica degeaba am numere de telefon daca nu stiu cine esti si de unde sa te iau .. ca sa stiu daca te pot ajuta ... drept sa iti spun as prefera sa nu ma suni sa ma intrebi daca e vremea frumoasa la Bacau (am vazut ca tu esti din Comanesti) ... iarasi, sper sa ma fac inteles. Ai ID de mess, cine vrea sa lasa ok, cine nu.. la fel de bine. Uite eu am numarul de telefon al lui LonelyRider de mai bine de un an si nu am vorbit nicioadata la telefon. Doar pe mess... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Eu nu am nimik cu nimeni, insa de raspuns iti raspund la telefon daca ma suni, dar daca spui ca esti de pe motociclism si ai userul Zgarbeatza Iftode ... sa mor daca stiu cine esti ... Sa inceapa sezonul, sa iesim, sa ne cunoastem, apoi facem si schimb de telefoane... Adica degeaba am numere de telefon daca nu stiu cine esti si de unde sa te iau .. ca sa stiu daca te pot ajuta ... drept sa iti spun as prefera sa nu ma suni sa ma intrebi daca e vremea frumoasa la Bacau (am vazut ca tu esti din Comanesti) ... iarasi, sper sa ma fac inteles. Ai ID de mess, cine vrea sa lasa ok, cine nu.. la fel de bine. Uite eu am numarul de telefon al lui LonelyRider de mai bine de un an si nu am vorbit nicioadata la telefon. Doar pe mess... Bafta Ai înțeles foarte greșit ideia....și oricum nu cred ca am sa te sun sa te întreb cum e vremea la Bacău, care oricum cât de mult ar fi deranjant un telefon de la un motociclist sa te întrebe cum e vremea?Dar tu dacă vei ajunge prin Comănești poți să mă suni să îmi ceri informații de orice gen sau ajutor în vre-o problemă că nu ma deranjează sau dacă ai plăcerea să lenevim pe vre-o terasă iar iești binevenit cu un telefon. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabyNastase Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Salutare Gaby Tel. 0745551974 Id: gaby.nastase@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Ai înțeles foarte greșit ideia....și oricum nu cred ca am sa te sun sa te întreb cum e vremea la Bacău, care oricum cât de mult ar fi deranjant un telefon de la un motociclist sa te întrebe cum e vremea?Dar tu dacă vei ajunge prin Comănești poți să mă suni să îmi ceri informații de orice gen sau ajutor în vre-o problemă că nu ma deranjează sau dacă ai plăcerea să lenevim pe vre-o terasă iar iești binevenit cu un telefon.Numai bine. Ideea nu era sa fac pe desteptul, ci ca in general nu prea vreau sa deranjez... Daca am id-ul tau de mess, te contactez inainte. La fel si invers, nu ma supar ... PS: as prefera sa facem schimb de numere de telefon dupa ce ajung sa te cunosc personal asta daca nu te superi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Ideea nu era sa fac pe desteptul, ci ca in general nu prea vreau sa deranjez...Daca am id-ul tau de mess, te contactez inainte. La fel si invers, nu ma supar ... PS: as prefera sa facem schimb de numere de telefon dupa ce ajung sa te cunosc personal asta daca nu te superi Nu mă supăr și nici pe deșteptul nu o fac, era doar o curiozitate a mea câți își vor lăsa datele aici atata tot. Ideea nu era sa fac pe desteptul, ci ca in general nu prea vreau sa deranjez...Daca am id-ul tau de mess, te contactez inainte. La fel si invers, nu ma supar ... PS: as prefera sa facem schimb de numere de telefon dupa ce ajung sa te cunosc personal asta daca nu te superi Nu mă supăr și nici pe deșteptul nu o fac, era doar o curiozitate a mea câți își vor lăsa datele aici atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Salutare, Un sfat va dau:luati legatura cu adminul vostru si incercati sa-i trimiteti lui datele,ramanand in final un singur post.La noi a iesit cam asa: /index.php?showtopic=130406 si ne este f. util Sper sa va ajute! Flr. PS scuzati off topicul dar dupa cate am citit pe aici nu sunt primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Stefan ( TgOcna si pi la Capitala) Honda CBR 1000RR 2004 ID: smenu4you tel :0741920148 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 piticu...mecanic moto....0751658834...harley_boy85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukdexter Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Salut. Lucian - Bacau Tel 0722680876 ID mess lungu.lucian sau lukdexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Ionut ID: xeqtor.creed Tel: 0734313143 Mai mult pe la Capitala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 anf_andrei@yahoo.com 0740823888 iasi bacau si darmanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimzzz Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Nume: Alex (Grim) Tel. 0743799150 Mess. grim_sage26@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate