Sari la conținut

Aleksz

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Aleksz

  1. Salutare! Maine, 21.04.2012 vreau sa vin in Brasov, cu moto. Ce variante de cazare am ? Niste pensiuni cu preturi mai studentesti. Sau chiar un camin studentesc.O noapte, 2 persoane. P.S. sa fie si-o crasma buna prin preajma Mersi.
  2. Aleksz

    Ture De Week-end

    Salut! Transalpul din stanga e al meu
  3. Salut! Unde gasesc o baterie YB12A-A pt Transalp-ul meu? Mentionez ca sunt student, deci cu buget redus
  4. pun si eu o poza .... ap. e un nikon compact.. restul e photoshop.
  5. S-a vandut casca! Nu mai trimiteti PM-uri!
  6. Eu zic ca ala e un 8, cu toate ca seamana mai mult cu un 3 Eu am circumferinta 60cm si asta ma strange putin... deci banuiesc ca e 58, daca era 53, nu cred ca reuseam sa o pun pe cap. Daca ajuta cu ceva... iti pot zice circumferinta exterioara: 72cm, lungimea interioara: 21cm, latimea interioara: 16cm, adancime: 10cm, inaltime: 15cm circumferinta interioara nu am cum sa o masor.
  7. O scurta istorie : The identity of "1856" is known: it is "VEB Perfekt." VEB stands for "Volks Eigene Betrieb", or "Peoples' Owned Enterprise". VEB Perfekt made headgear for the East German military, police and uniformed civilian organizations. (sursa) pretul e de 150 lei
  8. Superba intrunirea! o singura dilema am.... unde se tine la anu'?
  9. Nikon D300s kit 1000 euro postez pentru un prieten. 0743408483
  10. Caut Alternator de Nipru. Sau macar un rotor (functional).
  11. Caut Alternator pentru Nipru. Cat mai aproape de Iasi.
  12. Excursie in Ceahlau, 3 - 5 iulie /index.php?...p;#entry1974620
  13. Aleksz

    Ture De Week-end

    Eu m-am referit la ziua de duminica, greseala mea a fost ca nu m-am uitat la ceas cand am postat (eu stiam ca e sambata seara)... dar de acu nu mai conteaza, am ajuns in Iasi.
  14. Aleksz

    Ture De Week-end

    Merge cineva maine pana in Iasi?
  15. Aleksz

    Ture De Week-end

    Merge careva din Bacau? .... daca imi permite vremea eu as pleca sambata pe la 12-13 daca mai sunt doritori.. anuntati. Topicul : /index.php?showtopic=315142
  16. Nume: Alex Id: bargaoanu_alexandru Tel: 0742089646
  17. Astai bobberelu : Si asta-i cioparelu care se vede, in fundal, in pozele tale : Corect?
  18. Motorasu asta nu a fost la SMAEB anul trecut?
  19. http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html Eu am scos 16,3 secunde in vreo 5 minute de incercari..
  20. Suzuki le stie pe toate Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America , diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Incepe ora: - Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: 'Libertate sau moarte!'? Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana: - Patrick Henry 1775 Philadelphia . - Bravo Suzuki, si cine a zis: 'Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara."? Suzuki:- Abraham Lincoln 1863 Washington . Diriginta se uita peste clasa si zice: - Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi! Din spate se aude o voce: - Pupa-ma-n poponeata Japo imputit! - Cine a zis? intreaba diriginta. Suzuki se ridica si zice: - Generalul McArthur 1942 la Guadalcanal , si Lee Iacocca 1982 la sedinta actionarilor Chrysler. In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara: - Imi vine sa vomit! Diriginta striga: - Cine a fost nemernicul? Suzuki: - George Bush senior catre Tanaka ministru japonez in timpul unei mese de serviciu, Tokio 1991. Un elev se ridica si zice: - Suge-o! Diriginta crizata: - De ajuns! Cine a fost impertinentul? Suzuki: - Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997 Washington, Casa Alba, Biroul Oval. Inca un elev se ridica si zicet: - Suzuki asta e un rahat mare! Suzuki: - Valentino Rossi 2002 Brazilia Superbike GP. In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul: -O adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea! Suzuki: - Traian Basescu catre Pogea ministru de finante la o noua sedinta de rectificare a bugetului si de creare a noi impozite, Bucuresti ianuarie 2009.
  21. Tocmai am terminat de vizionat ultimul episod Top Gear (seria 12 - episodul 8) in care cei trei prezentatori ai emisiunii fac o excursie in Vietnam (de aproape 1000 de mile) pe motociclete/scutere. Episodul a fost pus pe YouTube dar deoarce doar BBC-ul are drept de autor a fost scos! Deci il puteti vedea la TV (cam peste un an) sau downloadat.
  22. Aleksz

    Nipru

    Uite si Nipru meu ...
×
×
  • Creează nouă...