alexs307 Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 Nu gasesc deloc asa ceva...nu sunt nici pe louis (acolo au doar pt modelul D)...daca stiti vreunul,apreciez daca imi spuneti si mie de unde sa iau...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 Nu gasesc deloc asa ceva...nu sunt nici pe louis (acolo au doar pt modelul D)...daca stiti vreunul,apreciez daca imi spuneti si mie de unde sa iau...multumesc. Salut eu am tot zzr 600 si am vazut cum arata filtru de aer si eu zic ca se poate face usor.Salut si parerea mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Decembrie 18, 2005 Autor Share Postat Decembrie 18, 2005 da,dar ala original are un strat de pasla,si e mult mai bun decat un burete normal...tu de unde iti iei filtru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 da,dar ala original are un strat de pasla,si e mult mai bun decat un burete normal...tu de unde iti iei filtru? Salut eu i-am facut revizia pe afara, au schimbat tot dar a si costat mult rau.In caz ca nu gasesti fa-ti unul provizoriu sau spalal pe ala vechi in benzina si ungel la loc cu ulei si mai merge cateva luni asa.Salut si asta e parerea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Nu gasesc deloc asa ceva...nu sunt nici pe louis (acolo au doar pt modelul D)...daca stiti vreunul,apreciez daca imi spuneti si mie de unde sa iau...multumesc. Eu am gasit filtru pentru GPZ600R (care si el e destul de rar) la pro-motor, pe strada agricultori. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate