SorinAR Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) Hard enduro club arad va invita sa petreceti un weekend de endureala in muntii Zarandului Asiguram cazare pentru max 15 persoane !(gratuita) vrem sa creem un precedent ! Adica va invitam , ne invitati ! asa ne dam si vedem mai multe zone ale acestei frumoase tari ! (cat mai putem) deci va asteptam !!!!! pt rezervari va rugam sa ne comunicati perioada si nr de participanti la 0723886356 !!! cantec joc si voie buna garantata de Hard Enduro Club Arad ! Editat Martie 7, 2009 de SorinAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Hard enduro club arad va invita sa petreceti un weekend de endureala in muntii Zarandului Fost, vazut, endurit, PLACUT ! RECOMAND ! Tare fain e prin padurile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 frumoasa initiativa, ati putea organiza un mini concurs ce cred ca ar strange mai multa lume si daca il faceti old scool adica cine nu are loc in cabana sa doarma la cort cred ca ar fi bomba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 frumoasa initiativa, ati putea organiza un mini concurs ce cred ca ar strange mai multa lume si daca il faceti old scool adica cine nu are loc in cabana sa doarma la cort cred ca ar fi bomba!imi cer scuze soso ca postez aici...o sa se faca un concurs la moneasa, jud. arad pe data de 1-3 mai...o sa se faca un topic nou cu toate detaliile, eu sau organizatorul...foarte buna initiativa lu soso... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 din cate imi amintesc eu 1-3 mai va fi trofeul dobrogei la constanta si am mai auzit si ca s-ar inplica in organizare Floyota de la roumanian extreme adventure... ar fi pacat sa avem doua curse in acelasi timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 imi cer scuze soso ca postez aici...o sa se faca un concurs la moneasa, jud. arad pe data de 1-3 mai...o sa se faca un topic nou cu toate detaliile, eu sau organizatorul...foarte buna initiativa lu soso... super, sa nu uiti sa vii cu detalii mai din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 .o sa se faca un concurs la moneasa, jud. arad pe data de 1-3 mai... buna treaba mai nasol pentru noi ca e f mult de mers pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 buna treabamai nasol pentru noi ca e f mult de mers pana acolo. pai daca tot va oferim cazare gratuita veniti pe 3-4 zile, si atunci parca nu mai e asa lung drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 pai daca tot va oferim cazare gratuita veniti pe 3-4 zile, si atunci parca nu mai e asa lung drumul ai si tu dreptate. iti dau telefonul nevestei sa ii explici tu cum e cu plecatu 3-4 zile la enduro la arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 ai si tu dreptate. iti dau telefonul nevestei sa ii explici tu cum e cu plecatu 3-4 zile la enduro la arad mda, ai si tu dreptate. astept numarul de telefon . in cazul asta te invit personal cu nevasta si copil cu tot. vb. serios !!! o sa petreaca cu familia mea (nevasta si copiii), in timp ce noi o sa ne endurim pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 mda, ai si tu dreptate. astept numarul de telefon . in cazul asta te invit personal cu nevasta si copil cu tot. vb. serios !!! o sa petreaca cu familia mea (nevasta si copiii), in timp ce noi o sa ne endurim pe cinste. acum sper ca nu ai de gand sa-mi dai numarul de la seful tau ) nu de alta, dar nu prea o sa avem loc si pt. el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 acum sper ca nu ai de gand sa-mi dai numarul de la seful tau ) am doar 2 sefi care imi fac programul - nevasta si piticu. Merci de invitatie. Sa fim sanatosi pana atunci si mai vorbim - acum serios - e exclus sa vin atata drum cu piticu. Poate scap eu. Spor si inspiratie la trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 am doar 2 sefi care imi fac programul - nevasta si piticu. Merci de invitatie. Sa fim sanatosi pana atunci si mai vorbim - acum serios - e exclus sa vin atata drum cu piticu. Poate scap eu. Spor si inspiratie la trasee. era doar o gluma cu sefu . intr-adevar e drum putin lung pt. copii mici. oricum invitatia este valabila. sa fim sanatosi si sa ne endurim cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ai si tu dreptate. iti dau telefonul nevestei sa ii explici tu cum e cu plecatu 3-4 zile la enduro la arad hop si eu!!!!!!!cu nevasta cu copil,ce zici ioane???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 hop si eu!!!!!!!cu nevasta cu copil,ce zici ioane???????? zic ca glumesti . e drumu' lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Hard enduro club arad va invita sa petreceti un weekend de endureala in muntii ZaranduluiAsiguram cazare pentru max 15 persoane !(gratuita) vrem sa creem un precedent ! Adica va invitam , ne invitati ! asa ne dam si vedem mai multe zone ale acestei frumoase tari ! (cat mai putem) deci va asteptam !!!!! pt rezervari va rugam sa ne comunicati perioada si nr de participanti la 0723886356 !!! cantec joc si voie buna garantata de Hard Enduro Club Arad ! Primiti ca participanti Old Boys?? Editat Martie 14, 2009 de buniku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 primim pe oricine vrea sa se simta bine si sa "se dea" cu noi !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate