ridenotdie Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 primavara-2009 bikers fest timisoara 2008 (bikeri de duminica) p.s. daca exista deja sectiune va rog sa mi spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 muntele gaina , avram iancu suzuki gs 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PopiX Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 nu vreau sa fiu rau dar aveti o problema cu viata, in tricou la plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 filmuletze cu bikeri din romania, propun sa postam linkuri cu bikeri din romania(youtube,trilulilu...) genial mai bine propune inchiderea topic-ului asta idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 filmuletze cu bikeri din romania, propun sa postam linkuri cu bikeri din romania(youtube,trilulilu...) genial mai bine propune inchiderea topic-ului asta idiot fiecare cu problemele lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 nu vreau sa fiu rau dar aveti o problema cu viata, in tricou la plimbare ? era la festival... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 pai cum sa postezi link-uri cu filmulete....da-i un search simplu pe youtube sau trilulilu si o sa te saturi de filmulete, doar nu o sa bagam aici 10.000 de linkuri...plus ca oamenii care nu si-au pus filmuletele pe net nici nu o vor face..deci...raspunsul la topic-ul asta... go and search nu vreau sa supar pe nimeni dar e inutil topic-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 pai cum sa postezi link-uri cu filmulete....da-i un search simplu pe youtube sau trilulilu si o sa te saturi de filmulete, doar nu o sa bagam aici 10.000 de linkuri...plus ca oamenii care nu si-au pus filmuletele pe net nici nu o vor face..deci...raspunsul la topic-ul asta... go and search nu vreau sa supar pe nimeni dar e inutil topic-ul nu stiu de ce esti suparat dar e vorba despre filmuletze facute de /si cu membri de pe motociclism.ro, de ce esti ofticat? vrei sa postezi bine, daca nu , asta e...ti s-a pus pata pe acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 nu sunt suparat/ofticat dar cei care nu si-au pus filmuletele pe net nici nu o vor face iar restul de filmulete le gasim deja pe youtube..nu e nevoie sa ne apucam acum sa umplem 10 pag. cu link-uri... si eu am calculatorul plin de poze si filmulete cu motociclete dar topic-ul tau nu ma va face sa imi pun filmuletele aici si nici nu cred ca o sa vedem alte filmulete decat cele pe care le putem gasi deja... eu sustin ideea ca acest topic nu isi are rostul, atat si daca am suparat pe cineva atunci berea vine din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 la plimbare cu blu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 felicitari! mult succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 anul trecut in ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate