Sari la conținut

Comanda easyparts.nl


Rolly
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 53
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

deja incepi sa ma disperi frate...ori era o guma de tot cac*tul ori nu esti pe treaba ta. Spre binele tau sper ca era doar prima varianta

 

deja incepi sa ma disperi frate...ori era o gluma de tot cac*tul ori nu esti pe treaba ta. Spre binele tau sper ca era doar prima varianta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai miam gasit piesa care imi trebuie pe easyparts da are acolo s adica va fi special comandata .. rolly merge sa dai comanda pt piesa respectiva???? si haidetzi fratzilor sa ne strangem mai multzi...ca vine sezonu...adica a venit deja :)

Editat de bogdykart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merge...doar ca va dura putin mai mult. Gata, la cererea publicului deschid lista :D. Cei interesati add pe anton_rolly. Va astept cu o lista facuta de voi in word cu numele pieselor, linkurile, si preturile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

esti idiot frate. (punct). Frustrat. Am mouse pe laser - ca majoritatea desigur, doar ca nu am pad, mi se pare mai usor sa-l manevrez pe suprafata lucioasa a biroului. Culmea e ca mouse-ul e si wireless si uit sa-l sting cand plec pe undeva. Ce rezulta? O miscare constanta a mouse-ului rezultata din reflexile de pe suprafata biroului. Incearca si tu sa vezi ca nu mint.

 

Era sa zic eu cine era prezenta acolo... Si de ce nu as vrea sa raspund? Am raspuns la toata lumea, daca nu vroiam sa raspund numai dadeam comanda. Mi se rupe mie ca iti cumperi tu piese din alta parte. Oare le iei la acelasi pret? Du-te tare, vino lent!

 

Sunt destul de ocupat zilele astea, am foarte multe pe cap si nu sunt acasa.

 

Ca sa nu mai ma intrebati, pentru ca se ivesc intrebari: "si de unde stiu ca nu-mi iau teapa?" sau altele, spun aici: eu platesc in avans toti banii pe comanda, si cum o comanda poate ajunge si pe la 20 milioane, eu nu am de unde sa cotizez. Nu sunt firma! Daca vreti mergeti la o firma. Desigur, ei si-ar asuma riscul asta dar va exista si un adaos considerabil. Asa ca banii doresc sa ii primesc si eu in avans. Pentru recomandari intrebati aici, pe forum.

 

Haideti cati mai multi, sa fie mai ieftin.

Editat de Rolly
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iati o mana de calmante mai intai, eu nu team jignit inca, dar daca insisti se poate rezolva. Cat despre piese, pur si simplu leam gasit in alta parte si deja leam montat (mentionez ca nu leam luat de pe acel site) :wacko: . Eu ma voi opri aici cu reply-urile pe acest topic. Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iasibiker , nu am nimic cu tine , dar chiar ai exagerat.

 

Si venind vorba de teapa si treburi de gen. Prima oara cand am dat eu comanda , rolly mi-a trimis cam 30 euro , nu o valoare asa de mare , dar nu conta , eu nu sunt genul de om sa dau tepe asa.. ca ma pun in pelea celuilalt si stiu ca e aiurea sa stii ca cineva ti-a luat niste bani sau ti-a dat o teapa . Iar a doua oara , i-am trimis lui rolly , eu 200 euro sau 150 nu mai stiu exact. In primavara cand mi-am readus scuterul pe picioare.

 

Comandati cu incredere la rolly! Chiar aveam un printscreen cu totalu comenzii din primavara , care ajungea undeva pe la 700 euro daca nu ma insel. Salut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ca am exagerat dar am facuto pentru ca ma jignit. Piesele care vroiam sa le iau atunci de pe easyparts leam gasit fara sa vreau in iasi, cei drept erau sh dar cand te gandesti ca te duci acasa le montezi si gata, e alta treaba. Desi am scris ca nu mai postez pe acest topic o fac din nou dintro cauza nefericita.( probabil rolly ma blestemat :wacko: ) Treaba e cam asa, montez eu cablurile, rolele , segmenti si alte lucruri nesemnificative, o pornesc, ma ungea la inima sunetul motorului :P. O mai las sa toarca vreo 15 minute si o scot la tura usoara, totu bine si frumos, cand sa ajung so bag in curte sa auzit un sunet a naibi de ciudat si dintro data parca ia taiat alimentarea :P . Dau la pedala, nica pedala parca era sudata, nu se mai misca. Desfac sa vad treaba la piston, deabia scot cilindru, apoi observ ca nu mai am siguranta, ma uit pe setul motor si mai trag cativa dumnezei cand vad ce a putut face o siguranta proasta. Si iaca asa ajung iar la o comanda, asta daca rolly e de acord...

Ps. Am nevoie de un setmotor :) ;) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...