grimm Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 ce diferente sunt intre motoarele astea? Va rog sa-mi spuneti daca stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 zxr - sport zzr - sport-touring diferentele sunt destul de mari, chiar daca aparent nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimm Postat Decembrie 23, 2005 Autor Share Postat Decembrie 23, 2005 zxr - sport zzr - sport-touring diferentele sunt destul de mari, chiar daca aparent nu. Ma refer mai mult la motor pt. ca am un manual de sevice pt.ZXR400 si vreau sa stiu daca pot sa-l folosesc pt ZZR-ul meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 ca sa fii sigur ca este bun manualul , te uiti pe prima pagina unde scrie pt ce tipuri de motoare e valabil. De exemplu, ZZR500-le meu este ZX500c. ZZR600 este ZX600d sau e Tu te uiti la actele tale, te uiti pe coperta manualului si constati daca e sau nu. Ca idee generala, e bun. Eu folosesc manualul de zx600d pt ca de 500 nu se gaseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimm Postat Decembrie 23, 2005 Autor Share Postat Decembrie 23, 2005 dar o carte de service pentru zzr400 unde as putea gasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 la motociclete de strada e un topic ZZR. Acolo gasesti manualul pt 600, care nu difera mult, l-am suit eu acolo, l-am primit de la ray. De 400 e cineva care are, vb cu Stege, el are zzr400. Mult succes in cautari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 pai, mestere,dincolo ziceai ca ai manual de 400. eu am luat-o de buna. oricum nu mai conteaza,e aceeasi treaba din cate am constatat eu. Grimm, bine ai venit in clubul ZZR.Vezi ca noi suntem trecuti la motociclete de strada ( desi le-am vazut clasificate ca sport-tourer,dar asta e). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate