Magic4Ce Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 oho, imi place in special rezervorul de IJ, limba aia de sea si cadrul lungit. De unde ti-au venit ideile astea? original intr-adevar , cu o singura obiectie - cadrul e scurtat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 original intr-adevar , cu o singura obiectie - cadrul e scurtat multzam' pt. aprecieri!!!!!! cadrul e putzin scurtat,intradevar,....mi-ar fi placut lungit, dar....... am incercat sa nu modific prea mult..din motive de r.a.r. si altele ....sper sa fie gata cat mai curand.....mai vin cu poze noi si mai astept sugestii....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Asta depaseste nivelul de pasiune... e boala tata BOALA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Asta depaseste nivelul de pasiune... e boala tata BOALA. asa e.......dar si cand e totul gata......pasiune+boala=s a t i s f a c t i e........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Excelent man, excelent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate