djeeckx Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Dar nu ar fi totusi mai corect si mai bine sa sune fiecare si sa isi rezerve casuta/locul de campat?Poate intervine ceva, iar cineva anume sau chiar un grup sa nu mai poata veni. Ce se intampla atunci? Asadar, fara suparare, nu pot sa il sun pe om sa ii spun sa imi rezerve tot camping-ul fara sa pot garanta pentru toti cei care vor veni. Eu il sun, ii spun ce vreau sa facem si o sa incerc sa gasesc o solutie amiabila ambelor parti astfel incat totul sa fie ok pentru toata lumea. Va tin la curent! P.S. Vorbesc cu omul inclusiv pentru ziua de vineri, 22 mai? Sau numai 23-24? Asa mi se pare cel mai corect. Radu. pai cred ca e mai usor sa o facem pt o sg noapte. depinde ce vor si ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 pai cred ca e mai usor sa o facem pt o sg noapte. depinde ce vor si ceilalti Eu merg pe varianta cu 2 nopti (daca tot plec din Bucuresti macar sa stiu pt. ce o fac)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 nush ce sa zic de chestia cu 1 noapte sau 2 nopti..cum vrea majoritatea..eu cand am scapat vineri de servici am plecat la rasnov .deci puteti sa faceti cu 1 noapte sau cu 2.eu vin ori vineri seara daca facem de vineri ori sambata. Respecte si Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 pt mine e ok oricum avand in vedere ca sunt aproape. bine ar fi sa venim de vineri pt ca sambata e si manifestarea aia locala in Brasov, 'Micu' Rossi" si puteti veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Mii de scuze pentru absenta indelungata pe acest topic, dar am ramas in urma cu proiectele pe la facultate si nu am mai avut nici chef si nici timp de forum. Vineri o sa vorbesc cu omul de la camping si o sa il anunt ca in perioada 22-24 mai o sa vina gasca maricica de umbraci pusi pe bautura si distractie! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 suntem si noi 3 baieti buni din Buzau , si am vrea sa participam! asta daca ne dati mai multe detalii! cu respect va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) suntem si noi 3 baieti buni din Buzau , si am vrea sa participam! asta daca ne dati mai multe detalii!cu respect va salut! Spune ce detalii doresti sa cunosti si ti le voi oferi cu cea mai mare placere. Foloseste te rog PM-ul. In principiu este vorba de o intalnire dezorganizata pentru posesorii de Shadow-uri la camping-ul de la Rasnov (unde a fost anul trecut intrunirea celor de la Kronstadt Bikers), unde sa ne intalnim, sa bem si sa discutam. Detalii mai multe in decursul zilei de maine. Radu. Editat Aprilie 17, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 LISTA: Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) bagabond boy + sefu bfour + 2 prieteni Am ratat pe cineva?? sper sa nu..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Salutari umbracilor! Am vorbit la camping si mi s-a spus ca, in principiu, nu ar fi nici o problema adunarea noastra. Momentan vin cu urmatoarele informatii: - la casuta de doua persoane, cazarea costa 30 lei/noapte; ATENTIE! Daca o sa se bage apa calda in camping, acest tarif va creste. Nu stiu cu cat, dar va creste. - la cort: 10 lei/noapte; A ramas sa mai vorbim aproape de eveniment sa punem la capat ultimele detalii. O sa il mai sun saptamana viitoare. M-a rugat frumos sa ii dau un numar aproximativ de oameni care vor fi prezenti. O zi buna va doresc! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 facem o numaratoare la lista..acu problema este urmatoarea: vin toti cei din lista???ca sunt mult X+ altii ...sa vina confirmarile fratilor.!!!!! Respecte si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 facem o numaratoare la lista..acu problema este urmatoarea: vin toti cei din lista???ca sunt mult X+ altii ...sa vina confirmarile fratilor.!!!!! Respecte si asfalt uscat!! Asadar, rog pe cei care vin sigur sa confirme participarea + alte persoane care sigur vin cu ei, precum si daca vor sa stea la casuta sau la cort. Va multumesc anticipat! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 in maxim o saptamana o sa ai un rasouns sigur! in principiu suntem 3. respect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Nu mai spune nimeni, nimic? Hai umbracii! Confirmarea! Editat Aprilie 25, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 Tre sa ma confirm si eu??? bine....viiiinnnnn..see ya there!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Nu mai spune nimeni, nimic?Hai umbracii! Confirmarea! Sper sa nu ma impiedice nimic ca sa pot veni si eu , merg pe cazare la casute.Vin cu sotia. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) noi o sa fim multi din brasov dar nu toti cu shadow.sambata dimineata (ora 10-11) va invitam pe toti in brasov la o actiune oraganizata de kronstadt bikers (concursuri cu premii) dupa care vom merge inapoi la rasnov sa ne facem zob. Editat Aprilie 27, 2009 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 noi o sa fim multi din brasov dar nu toti cu shadow.sambata dimineata (ora 10-11) va invitam pe toti in brasov la o actiune oraganizata de kronstadt bikers (concursuri cu premii) dupa care vom merge inapoi la rasnov sa ne facem zob. Iti dai seama ca daca tot o sa fiu in zona voi participa cu cea mai mare placere la ambele actiuni: si cea organizata de voi si cea de facut zob . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 Alba daca vine de vineri seara sambata o sa fim la actiunea organizata de voi cei din bv. Respecte si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Alba daca vine de vineri seara sambata o sa fim la actiunea organizata de voi cei din bv. Respecte si asfalt uscat!!! Trece-l in lista si pe mustaciosu2007+nevasta, precum si faptul ca vrea la casuta (vezi postul mai sus). Ce faci? Ai adormit in post? Eu cred ca o sa imi iau zi libera de la servici ca sa pot veni sa betivanesc si vineri . Hai cu confirmarile ca vreau sa il sun pe om saptamana viitoare sa ii spun orientativ cate casute sa ne opreasca. Toate cele bune! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Se pare ca voi fi plecat la o expozitie, deci nu stiu sigur dac va onorez,sunt 50 la suta sanse dar nu rezerv nik pana nu stiu sigur, sa nu incurc treburile,daca oi putea ajunge ma descurc eu de cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 LISTA: Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) bagabond boy + sefu bfour + 2 prieteni mustaciosul + nevasta Smoky si eu vreau casutza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 LA LISTA ADAUGA : EU + 3 PRIETENI. NU STIM DACA LUAM CEVA REMORCI CU NOI! EU S-AR PUTEA SA VIN CU REMORCA NEOMOLOGATA! ORICUM SUNTEM ACOLO! EU UNUL STAU LA CORT! SALUTARE SI RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 3, 2009 Autor Share Postat Mai 3, 2009 LISTA: Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) bagabond boy + sefu bfour + 3 prieteni + gajici (io le zic gajici ca poate te superi pe mine daca le zic "remorci" ) mustaciosul + nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Respect domnilor! Mai treceti unul la casuta - adica moi! Asfalt uscat! PS: pentru cei din B - se pleaca in grup organizat... sau vin ca lupu' singuratic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Daca sunte-ti amabili sa faceti ceva mai clar, e greu sa caut prin toate pag. sa inteleg ceva. Deci unde? Cand exact?? Cum si cat? Va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate